misica našla mistera

Bivša Šukerova djevojka se udaje! Novi dečko zaprosio ju impresivnim prstenom kojeg krasi ogroman dragulj

Kristina Bralo je do početka 2021. bila u vezi sa Šukerom, ali su prekinuli jer joj je navodno smetalo što on putuje bez nje. No, ponovno je pronašla ljubav.

Kristina Bralo, pjevačica i bivša kraljica Hrvatske i miss bikinija iznenadila je vijestima da se zaručila. Nakon prekida s 25 godina starijim, bivšim nogometašem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom, ušla je u vezu s bivšim misterom turizma Matejem Cvitanovićem.

Čitajte i: Sve ljubavi Davora Šukera: Draganu nazvao ‘nevrijednom spomena‘, dok se Ana skoro ugušila zaručničkim prstenom

U srpnju ove godine pohvalila se da s Matejem uživa u ljetnim noćima na splitskoj rivi, a sada je pratiteljima otkrila da ju je Matej zaprosio.

Na Instagram story je podijelila fotografiju zaručničkog prstena s velikim kamenom koji joj je blistao na ruci te stavila emotikon s natpisom "Rekla sam ‘da‘.

Da je našla novu ljubav, moglo se naslutjeti početkom ljeta kada je Kristina na Instagramu objavila video u društvu s Cvitanovićem, koji je tada pokazao isklesani torzo.

image
JAKOV PRKIC/CROPIX

Inače, pjevačica je sa Šukerom prekinula uoči njegovog odlaska u Ameriku, a smetalo joj je što on putuje bez nje. Iako nikada nisu potvrdili vezu, šuškalo se da se među njima nešto događa.

Čitajte i: Ljubav je u zraku: Šukerova bivša djevojka Kristina u zagrljaju mlađeg Mateja, uživaju u Splitu

No, sada je to iza nje te ima veliki razlog za sreću. Cvitanovića je upoznala u restoranu u Zagrebu 2013. Njezin odabranik radi u tvrtki koja se bavi nekretnina te tu i tamo odradi pokoji "manekenski" angažman, poput onoga kad se pojavio u spotu pjevačice Magazina Andreje Šušnjare za pjesmu „Maskara”. Glumio je njezinog prijatelja s povlasticama.

Linker
25. travanj 2024 08:35