Jessie J i Channing Tatum
 Profimedia, Backgrid UK
drž' se, ne daj se

'Bivša supruga ti je izgledala bolje od ove': Totalno iznervirani glumac je na ovo bome dobro odbrusio

Od plesačice i glumice Jenne Dewan, glumac Channing Tatum razveo se u travnju 2018., a već najesen te godine usrećila ga je druga žena, pjevačica Jessie J. I s njom je prekinuo prije dva mjeseca, no ovih su se dana pomirili. Kad se time pohvalio na društvenim mrežama, krenuli su komentari, među kojima je bilo i neugodnih. No, Tatum ne ostaje dužan!

Dva mjeseca nakon što su prekinuli vezu koja je trajala nešto više od godinu dana, pjevačica Jessie J (31) i glumac Channing Tatum (39) su se ovih dana pomirili. No, njegovi obožavatelji ne prestaju ga zatrpavati porukama na društvenim mrežama, a one idu u svim smjerovima. Ne može, dakako, odgovarati na stotine komentara, ali jedan ga je toliko izbacio iz takta da je nesretniku odlučio nadugačko i naširoko pred cijelom svijetom reći što ga ide.

"Jenna pokraj tebe izgleda bolje", napisao je jedan od pratitelja Channinga Tatuma na Instagramu i to ispod fotografije na kojoj slavni glumac pozira s Jessie.

London, UNITED KINGDOM  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - British Singer Jessie J looks smitten while spotted out with Hollywood actor Boyfriend Channing Tatum in London. The couple looked content together as they run some errands On King's Road in Chelsea in the Rainy Weather.

Jessie J has recently spoken In interviews about wanting to have a Baby with her partner Channing despite being told she will struggle to conceive naturally! *PICTURES TAKEN ON 19/06/2019*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 450311579, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
S Jessie J

"Obično ne komentiram sr*** poput ovog, ali ti se činiš sretnim dok mrziš ljude. Zašto ozbiljno ne porazmisliš o tome što radiš. To boli, time povrijediš ljude. Ako si ne možeš pomoći i prokušati biti manje užasna osoba na mom profilu, i ako ne misliš podržati neokrnjenu ljepotu predivne osobe kakva je Jessie J, ljubazno te molim da se nosiš odavde. Nitko te ovdje više ne želi. Osobito ja", napisao je glumac.

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 01: Actor Channing Tatum and actress Jenna Dewan-Tatum attend Universal Pictures' 'Hail, Caesar!' premiere at Regency Village Theatre on February 1, 2016 in Westwood, California.
<P>
Pictured: Channing Tatum, Jenna Dewan, Jenna Dewan Tatum
<B>Ref: SPL1219469  020216  </B><BR/>
Picture by: @Parisa<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
@Parisa
Channing Tatum i Jenna Dewan

"I nema ljepšeg tijela i osobe od druge, pa tako i od Jess. To uključuje i moju bivšu suprugu. Žao mi je zbog vašeg mišljenja. Ali to što sam rekao su činjenice. Samo činjenice. Zbogom i budite oprezni sa svojim postupcima, njima kreirate svoj život", dodao je Channing.

U još jednom komentaru kasnije je dodao: "Da budem super jasan svima onima koji okolo sipaju svoje otrovne strelice i gluposti - Jenna jest predivna. Ali mislim da nitko, baš nitko nije ljepši i bolji od bilo koga drugog. Ljepota se ne može mjeriti. Ona je u oku promatrača. I zašto onda vi tako beskrajno krasni ljudi imate potrebu tražiti i izgovarati takve uvredljive gluposti? Pitajte se malo, a ja ću sada uživati u večernjem druženju sa svojom predivnom damom i ušuškati se u njezinu predivnom srcu. Pa-pa".

** EXCLUSIVE PREMIUM RATES APPLY **   Channing Tatum and Jessie J look completely in love as they pack on endless PDA while on a date at the happiest place on earth, Disneyland. The happy couple, who were joined by a VIP tour guide as they spent the day at Disneyland. They were seen riding many of  the park's rides including the Matterhorn, Autopia and Space Mountain. They were seen constantly holding each other as they made their way through the park. 
At one point Jesse was seen giving Channing's nose a playful honk. 
They looked adorable as they rode the Autopia ride together.
15 May 2019, Image: 433811637, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Marksman/ Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Marksman/ Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Channing Tatum i Jessie J

Linker
27. studeni 2020 17:21