Nekad bilo, sad se spominjalo

Borna Kotromanić o razvodu od Luke Rajića: ‘Prvog supruga nisam birala srcem nego glavom‘

Već je 15 godina prošlo od jednog od najskupljih razvoda u Hrvatskoj. O njemu smo pisali u Glorijinom ljetnom specijalu, a bivša supruga poduzetnika Luke Rajića komentirala je nekadašnji brak na društvenim mrežama.

Diplomirana ekonomistica, bivša dizajnerica, a danas životna savjetnica Borna Kotromanić iza sebe ima propali brak s Lukom Rajićem od kojeg se razvela 2006. godine. Zaprosio ju je samo šest mjeseci nakon slučajnog susreta 1995., a u braku su dobili tri sina.

Borna je na svom Instagramu komentirala razvod, napisavši da prvog supruga nije birala srcem nego glavom.

"Razmišljala sam kao buduća majka, a ne kao strastvena žena. Tražila sam sigurnost i stabilnost za svoju djecu i brojnu obitelj koju sama nisam imala,, a koju sam priželjkivala, s čovjekom za kojeg sam mislila da sa mnom dijeli iste vrijednost. No, kad s vremenom shvatiš da ti nisi samo jedna od svojih životnih uloga moraš evoluirati ili nestati, a paradoksalno je da upravo od svega djeca najviše trebaju razvijene roditelje koji su kompetentna ljudska bića u svim aspektima života. Kao i u svemu u životu čega sam se primila, i u svoj brak uložila sam ekstremno puno sebe, što je rezultiralo i brojnim potomstvom i muževim poslovnim procvatom", napisala je Borna na toj društvenoj mreži.

Čitajte i: Ljubav je bila snažna, ali razlike su bile jače! Specijalno izdanje Glorije o legendarnim parovima koji su ispisali povijest

Danas uživa u životu više nego ikad, što se definitivno vidi u njezinim brojnim objavama i fotografijama na društvenim mrežama.

Životna savjetnica i zaljubljenica u modu Borna Kotromanić na svom Instagram profilu često dijeli fotografije zanimljivih stajlinga koje sama slaže. Nerijetko se na njezinom stilskom meniju nađu komadi koje bi se malo tko usudio nositi, ali Borna ih nosi s velikim samopouzdanjem.

Ljeti obično nosi ultra kratke hlačice ili pak udobne haljine, a najnovija fotka otkrila je jedan zaboravljen modni dodatak bez kojeg zagrebačke dame u prošlim vremenima nisu izlazile iz kuće.

Riječ je o lepezi koju vrlo rijetko vidimo kao modni asesoar kod mlađih žena, a češće kod starijih dama.

"El abanico, španjolska riječ za lepezu; u španjolski se uvukla iz portugalskog, jer su je Portugalci prvi donijeli u Europu iz Kine. Moj nezaobilazni #accessory u ljetnim vrućinama", napisala je Borna uz fotografiju.

Čitajte i: Borna Kotromanić ponovno testira modne granice: Na reviju stigla u komadu koji se malo njih usuditi nositi

Lepeza se odlično uklopila u Bornin look koji se vrtio oko hit komada - duge končane haljine koja je idealna za ljetne dane i noći. Lepezu je uskladila s crnom torbicom i simpatičnom ogrlicom od školjaka.

Više o ljubavnoj priči i nesretnom kraju Borne Kotromanić i Luke Rajića, kao i ali i brojnim drugim legendarnom - i završenim ljubavnim pričama - pročitajte u Glorijinom specijalnom izdanju "Najveće ljubavi bez sretnog kraja".

image
GLORIJA PRODUKCIJA
Linker
24. travanj 2024 04:37