Novo izdanje dolazi s poklonom

Ljubav je bila snažna, ali razlike su bile jače! Specijalno izdanje Glorije o legendarnim parovima koji su ispisali povijest

‘Najveće ljubavi bez sretnog kraja‘ novo je izdanje Glorijinih specijala, na kioscima od 2. kolovoza, otkriva sve detalje o brojnim ljubavima kojima smo se divili, ali na žalost nisu imale sretan kraj.

Slučajan susret u zagrebačkom fitness centru u svibnju 1995. završio je jednom od najljepših ljubavnih priča, ali i jednim od najskupljih razvoda u Hrvatskoj. Luka Rajić, tada većinski vlasnik tvrtke Lura, među brojnim je vježbačima vidio samo atraktivnu tamnokosu Bornu Kotromanić. Ni diplomirana ekonomistica, koja se oduvijek brinula o svom izgledu, nije ostala imuna na tada već poznatog poduzetnika. Samo šest mjeseci kasnije, 7. prosinca 1995., na Bornin rođendan, Luka ju je zaprosio, a svatovi koji su 1996. bili na njihovom luksuznom vjenčanju u Dubrovniku i danas pričaju o tom spektakularnom događaju.

image
GLORIJA PRODUKCIJA

No, velika ljubavna priča i stabilan brak, u kojem su dobili tri sina, nenadano je 2006. završio - razvodom. Borna i sinovi, osigurani s 40 milijuna eura, koliko je tada 35-godišnja Borna dobila u brakorazvodnoj parnici, ostali su u njihovu stanu u Ženevi, a sedam godina stariji Luka se iselio. O razlozima razvoda jedan od najbogatijih hrvatskih parova nije želio govoriti, a Luka je obiteljskom odvjetniku prepustio da medijima otkrije šture detalje, u obliku priopćenja.

image
Luka Rajić u doba dok je bio vlasnik Dukata
CROPIX/HRVOJE ZUCKO

- Točna je informacija da su se gospođa Borna Rajić i gospodin Luka Rajić razveli. Nastavit će živjeti u Ženevi, na odvojenim adresama, kako bi na najbolji mogući način nastavili brigu o zajedničkoj djeci - priopćio je odvjetnik Josip Madirazza. Premda je do razvoda, priopćio je, došlo sporazumno, ubrzo se saznalo da je zahtjev za razvod podnijela Borna. O njihovu su razlazu pisali svi mediji. Kad je ljubav počela pucati, kako su se odlučili na tako drastičan korak u vrijeme kad su trojica mališana trebala i oca i majku - o svemu tome se samo spekuliralo.

Glorijin ljetni specijal na kioscima! Fascinantne životne priče Mire Furlan, Luke Modrića, Gabi Novak...

Dva različita svijeta

Neki “dobro upućeni izvori” tvrdili su da je riječ o trećoj osobi, drugi pak da se Borna - nakon dvije godine života u Švicarskoj, kamo su, navodno, otišli zbog otmice sina i isplate milijuna kuna i gdje je Luka kupio tvornicu čokolade Favarger - željela vratiti u Hrvatsku. Treći su pak bili uvjereni da je razlog to što je Luka zbog posla iz kuće izbivao od ranog jutra do kasnih večernjih sati, što je izluđivalo njegovu mladu suprugu. Ili su njih dvoje naprosto bili i ostali dva svijeta.

image
Borna Rajić bavila se i modnim dizajnom.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Kad su se upoznali, Borna, rođena Zagrepčanka, kći uglednog farmakologa i profesorice jezika, bila je pred diplomom na Ekonomskom fakultetu. Kako su se njezini roditelji razdvojili već nakon Bornina rođenja, kao tromjesečna beba dospjela je u kuću bake i djeda u Omišu.

Više o nekadašnjem bračnom paru Rajić, ali i brojnim drugim legendarnom - i završenim ljubavnim pričama - pročitajte u Glorijinom specijalnom izdanju "Najveće ljubavi bez sretnog kraja".

Ovo specijalno izdanje Glorije na kioske stiže 02. kolovoza i prodaje se po cijeni od 20 kuna. Uz ovo neodoljivo ljetno izdanje, na dar vam donosimo i paket osvježavajućih maramica.

image
GLORIJA PRODUKCIJA
Linker
11. travanj 2024 10:05