darujemo i luksuzan poklon

Glorijin ljetni specijal na kioscima! Fascinantne životne priče Mire Furlan, Luke Modrića, Gabi Novak...

Glorijin ljetni specijal pod nazivom ‘Životne priče‘ u prodaji je na svim kioscima. Uz specijalno izdanje magazina, darujemo i hit poklon - bestseller britanske kozmetičke kuće Elemis - luksuzni gel za čišćenje lica s anti-aging efektom.

Novi film o Jamesu Bondu, "No Time to Die", čija je premijera zbog korone bila nekoliko puta odgođena, napokon će se početi prikazivati poslije ljeta. Tajnog agenta 007 u njemu zadnji put glumi Daniel Craig, pa se britanski glumac sam nametnuo za jedan od feljtona u Glorijinom ljetnom Specijalu u kojem smo pripremili životne priče 14 poznatih osoba. Sve su obilježile proteklu godinu i zaintrigirale javnost - Craig, na primjer, ne samo svojim zadnjim Bondom, nego i time što je dugo odbijao glumiti ga i peti put, pa je tako ostalo zabilježeno kad je izjavio da će rađe prerezati žile nego još jednom stati pred kamere u ulozi najslavnijeg filmskog tajnog agenta.

image
Daniel Craig oprostit će se od uloge Jamesa Bonda.
MGM/EON/DANJAQ/UPI/KOBAL/SHUTTERSTOCK

U Specijalu je i priča o Lizzo, trenutno jednoj od najuspješnijih svjetskih glazbenica, talentiranoj djevojci koja je uspjeh postigla bez da se povinovala pravilima uvriježenima u svijetu popa i stalno se bori protiv rasnih, spolnih i svih drugih predrasuda.

Luka Modrić je i na europskom nogometnom prvenstvu pokazao da je vođa i jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije, a njegova životna priča čita se poput uzbudljivog romana. Tu su i feljtoni o neprežaljenoj glumici Miri Furlan, o Ruth Handler, ženi koja je izmislila barbiku, dala joj ime po svojoj kćerki Barbari i osvojila svijet, o Goranu Ivaniševiću koji je primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih dvadeset godina nakon što je osvojio Wimbledon, o Anti Kosteliću, ocu hrvatskog skijanja koji je nedavno, i to ne svojom voljom, morao u mirovinu i više ne trenire hrvatske skijaše, o Jennifer Aniston, zvijezdi koja nije našla sreću u ljubavi, baš kao ni holivudska diva Lana Turner...

image
Luka Modrić ima jednu od najfascinantnijih životnih priča u svijetu nogometa.
OSCAR GONZALEZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Osim feljtona u Glorijinom ljetnom Specijalu pripremili smo križaljke, najave najzanimljivijih filmova, serija, festivala i prijedloge knjiga, objavljujemo i veliki ljetni horoskop i, na kraju, kviz u kojem možete provjeriti svoje znanje o pop kulturi.

Uz Glorijin specijal 'Životne priče' darujemo vam i bestseller britanske kozmetičke kuće Elemis - luksuzni gel za čišćenje lica s anti-aging efektom. Glorijin specijal na kioscima je od 5. srpnja, po cijeni od 20 kuna.

image
Gloria produkcija
Linker
24. travanj 2024 11:45