Oduševio ju

Borna Kotromanić otvoreno Zoranu Milanoviću: ‘Predsjedniče, nakon ovog ja te obožavam!‘

Bivša dizajnerica, a sada životna savjetnica podijelila je isječak govora koji je predsjednik dao na konferenciji za novinare, a tema je bila situacija s koronavirusom, cijepljenjem i mjerama.

Borna Kotromanić, iznimno je aktivna na društvenim mrežama, sa svojim pratiteljima rado dijeli savjete za život bez stresa, ali i daje uvid u svoj živo i druženja. Ovog je puta životna savjetnica odlučila progovoriti o jednoj aktualnoj i angažiranoj temi, a istovremeno je pokazala koliko cijeni predsjednika države Zorana Milanovića.

Borna je podijelila isječak govora koji je predsjednik dao na konferenciji za novinare, a tema je bila situacija s koronavirusom, cijepljenjem i mjerama.

"Predsjedniče, nakon ovog ja te obožavam!", entuzijastično je poručila Borna. Uz video Kotromanić je napisala i opis: 'Izjava predsjednika RH o koroni, poslušajte konačno neku pametnu...'

Čitajte i: Borna Kotromanić o razvodu od Luke Rajića: ‘Prvog supruga nisam birala srcem nego glavom‘

O pitanju korone

A ono što se može čuti u odabranom isječku je iduće: "Želimo iskorijeniti Covid. To je očito nemoguće. Svaki dan počnem dan sa CNN-om i tih par kanala da gledam jesam ja normalan ili su oni poludjeli. To sijanje panike je šteta. Nema apsolutne sigurnosti. Nema života bez rizika. Ljudi obolijevaju od tisuće drugih ozbiljnijih stvari i dok se to događa, mi pričamo o Covidu godinu i pol dana. Ajde godinu dana, odobravam, bio sam za to, nakon toga ja slušam samo gluposti", rekao je Zoran Milanović za N1.

Na komentar novinarke da je Hrvatska za razliku od zemalja u EU procijepljena samo oko 50 posto, predsjednik je odgovorio u svom žustrijem stilu.

"Ma baš me briga dovoljno smo procijepljeni, nećemo ići više od 50 posto. Neka nas onda ograde žicom. Što neće napraviti. Mi smo dovoljno procijepljeni", završio je video isječak koji je Borna podijelila. Snimka je nastala 10. rujna na konferenciji za novinare koju je Milanović održao.

Iako posljednjih godinu i pol živimo u izazovnim vremenima zbog pandemije koja je zablokirala cijeli svijet, Borna Kotromanić svojim objavama nastoji pokazati kako ostati pozitivan, prakticirati njegu duha i tijela, a uz to i unikatan modni izričaj. Stoga je ovaj njen istup u otvorenom favoriziranju nego političara uistinu neuobičajen, a s njenim stavom složili su se mnogi pratitelji.

Linker
24. travanj 2024 02:56