Okupljaju se

Božić je uranio: ‘Take That‘ se vraća na scenu, ali na turneji nećemo gledati svu petoricu pjevača

Iako je britanski kantautor dao sve od sebe ne bi li ga nagovorio, njegov bivši kolega Jason Orange koji se povukao iz grupe i uživa u mirnom životu na jugozapadu Engleske, ne želi nazad. Robbie Williams također.

Za fanove britanske grupe “Take That” Božić je ove godine uranio jer se grupa okuplja i planira turneju. Doduše, na put kreću tek 2023. no obožavatelji su oduševljeni samom činjenicom da će opet nastupati zajedno. Potvrdio je to Gary Barlow (50) za The Sun.

- Vraćamo se kao trio, nastupamo Mark Owen, Howard Donald i ja. Jason Orange neće nam se pridružiti. Za grupu će 2023. biti i te kako značajna - najavio je.

image

Take That, engleska muška pop grupa, osnovana je 1990. u Manchesteru i brzo je postala planetarno popularna.

RIGHTS MANAGED/MARY EVANS PICTURE LIBRAR/PROFIMEDIA

Budući da je Robbie Williams otišao 1995. te opet 2019., poslije njihove rasprodane turneje "Odyssey: Greatest Hits Live Tour", Barlow ga nije spominjao. Sudeći po oduševljenim reakcijama obožavatelja na društvenim mrežama, svi su sretni što je peteročlana grupa osnovana 1990., koja je u danima najveće slave prodala 48 milijuna nosača zvuka, postala trio kad drugačije ne ide. Njihov prvi raspad 1996. toliko je rastužio fanove da je uvedena posebna telefonska linija za tješenje ožalošćenih, piše The Mirror. Srećom, bend se pomirio 2005. i nastavio kao četvorka, bez Robbieja Williamsa koji je u međuvremenu ostvario zavidnu solo karijeru.

image

Izgleda da ih u punom sastavu tako skoro nećemo vidjeti na sceni.

AGF S.R.L./SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon bizarnog trovanja! Britanski zabavljač u svoj je zdravstveni karton upisao novu bolest

Gary Barlow priznaje da je dao sve od sebe ne bi li se Jason Orange vratio. Za razliku od Robbieja Williamsa koji je nekoliko puta dolazio natrag, pa odlazio (posljednji put je s bendom nastupao virtualno u svibnju prošle godine), Orange je ostao pri svom da je njegovo vrijeme u grupi završilo. Sada živi mirnim životom na jugozapadu Engleske. Glavni pjevač benda - koji i sam ima uspješnu solo karijeru te uskoro izdaje "The Dream Of Christmas" - zadovoljan je što će bend na najavljenoj turneji s malim zakašnjenjem proslaviti 30. rođendan.

Linker
16. travanj 2024 18:53