napokon sreća

Britney se zaručila! Njezin dugogodišnji dečko kleknuo je pred nju s ‘velikim kamenom‘: ‘Ne mogu je**no vjerovati‘

Nakon što je njezin otac zatražio prekid 13 godina dugog skrbništva nad njom, Britney ne gubi vrijeme, baš kao ni njezin dečko koji će ju konačno odvesti pred oltar.

Otkako je vratila kontrolu nad svojim životom, riješivši se okova očeva skrbništva, Britney Spears živi novi život. Sada konačno može sama odlučivati o krucijalnim stvarima poput svojih financija, hoće li zatrudnjeti ili se udati.

Njezin dugogodišnji dečko Sam Ashagari zato nije dugo čekao, već je iskoristio priliku koja mu se nudila pod nosom. Nabavio je prsten s ogromnim kamenom i zaprosio Britney nakon pet godina veze.

Čitajte i: Britney Spears iznenadila odlukom: Iako je vratila kontrolu nad svojim životom, o nekim stvarima ne želi sama odlučivati

"Ne mogu je**no vjerovati", ushićeno je napisala pjevačica ispod videa koji je objavila na Instagramu, pokazujući svima čime ju je zaručnik iznenadio.

Sretnu vijest je za CNN potvrdio i Samov menadžer Brandon Cohen, rekavši: "Par je danas svoju dugu vezu učinio službenom i duboko su dirnuti potporom, predanosti i ljubavi koju su primili."

Osim što se Britney pohvalila zarukama, i Sam je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se par ljubi, a Britney u zraku drži ruku, znakovito pokazujući prsten na prstenjaku. Na prvi pogled izgleda kao da svima pokazuje srednji prst, što joj je vjerojatno i bila namjera, ali nije htjela biti nepristojna.

Čitajte i: Tko je Sam Asghari, dečko Britney Spears s kojim je pobjegla u ‘raj na zemlji‘ nakon što je odlučila uzeti život u svoje ruke?

"Hvala svima koji se brinu o predbračnom ugovoru. Naravno da ćemo ga potpisati. Moram zaštititi svoj džip i kolekciju cipela ako me ona jednog dana odluči ostaviti", našalio se Sam u objavi na Insta Storyju.

image
Britney Spears u lipnju je otputovala s dečkom Samom Asghaijem na Havaje.
THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prava ljubav?

Čini se da je par vrlo sretan, iako su mnogi, zbog cijele drame sa skrbništvom nad Britney, koje je čak 13 godina imao njezin otac Jamie, mislili da je Sam Ashagari zapravo špijun koji je doveden da Britney drži na oku. No, sudeći po svemu što smo vidjeli, riječ je samo o zaljubljenom čovjeku koji je strpljivo čekao kada će svoju dragu izvesti pred oltar.

Sam je rođen u Iranu, s 12 godina je napustio Teheran gdje je živio sa majkom Fatimom i tri sestre te otišao živjeti s ocem u SAD.

Karijeru je započeo kao osobni trener, potom se počeo baviti manekenstvom. Britney ga je za svoj spot "Slumber Party" odabrala na temelju fotografija, a još jedna stvar koja ih je povezala je sport.

Jamie Spears je prije nekoliko dana nakon duge pravne bitke zatražio potpuni prekid skrbništva nad svojom kćeri, što znači da će Britney konačno moći upravljati svojom imovinom, ali i životom. Britney je svih 13 godina šutjela i trpjela, no u lipnju ove godine je izjavila kako je skrbništvo koje je počelo 2008. godine uvredljivo i ponižavajuće te zatražila vraćanje kontrole nad svojom imovinom i životom. Razlog zbog kojeg Britney nije prije reagirala jest strah da ju nitko neće saslušati niti joj vjerovati.

Sada još samo preostaje novo ročište na kojem će sud dati konačnu odluku o prekidu skrbništva, a zakazano je za 29. rujna u Los Angelesu.

Linker
18. travanj 2024 18:54