iz straha ili komocije?

Britney Spears iznenadila odlukom: Iako je vratila kontrolu nad svojim životom, o nekim stvarima ne želi sama odlučivati

Pop pjevačica nije imala kontrolu nad svojom imovinom, poslovima ni osobnim odlukama još od 2008., a sada se njezin otac Jamie konačno povukao s mjesta skrbnika. Ipak, Britney očito nije još sama spremna odlučivati o svim aspektima života pa je odlučila imati privatnu skrbnicu.

Za Britney Spears nakon 13 godina ‘zatočeništva‘ počinje novi život. Pritisak fanova, javnosti, ali i same Britney na svog oca Jamieja Spearsa, koji je od 2008. upravljao njezinom imovinom, ali i životom, urodila je plodom pa je nakon mučne pravne bitke svojevoljno zatražio potpuni prekid skrbništva nad svojom kćeri.

Iako se Britney sada osjeća preporođenom, prilično je iznenadila novom odlukom. Naime, pjevačica želi zadržati privatnu skrbnicu Jodi Montgomery. Britney ju je zamolila da ostane uz nju i pomaže joj, čak i kada njezin otac odstupi s mjesta skrbnika, na što je Jodi pristala.

image
Jamie Spears
PROFIMEDIA

Prema izvorima bliskim Britney, Jodi bi joj pomagala u komunikaciji s njezinim liječnicima, zakazivala preglede i brinula se da uzima propisane lijekove. Osim toga, vodila bi osoblje u njezinoj kući, dogovarala obroke s kuharima i organizirala joj putovanja.

Čitajte i: Bliži se kraj 13 godina dugom zatočeništvu? Otac Britney Spears zatražio potpuni prekid skrbništva

Nakon što je u kolovozu uputio podnesak sudu u kojem je izjavio da je voljan odustati od uloge skrbnika, Jamie je ranije ovog tjedna od suda u Los Angelesu zatražio potpuni prekid skrbništva. Jamie je izjavio kako pjevačica "ima pravo da sud ozbiljno razmotri je li skrbništvo potrebno", ali i da su se njezine okolnosti promijenile "utoliko da osnove na kojima mu je dodijeljeno skrbništvo možda više ne postoje".

Britney je svih 13 godina šutjela i trpjela, no u lipnju ove godine je izjavila kako je skrbništvo koje je počelo 2008. godine uvredljivo i ponižavajuće te zatražila vraćanje kontrole nad svojom imovinom i životom. Razlog zbog kojeg Britney nije prije reagirala jest strah.

image
Britney Spears zadržat će privatnu skrbnicu.
PA/PA IMAGES/PROFIMEDIA

“Puno se toga dogodilo otkako sam prije dvije godine posljednji put bila na sudu. Nisam se do sada obraćala jer sam osjećala da me nitko ne bi ni saslušao. Samo želim svoj život natrag. Zaslužujem ga, radila sam cijeli život”, izjavila je.

Čitajte i: Trinaest godina zatočeništva Britney Spears: Otac joj raspolaže životom otkako je doživjela živčani slom 2007. godine

Novo ročište na kojem će sud dati konačnu odluku o prekidu skrbništva zakazano je za 29. rujna u Los Angelesu.

Linker
25. travanj 2024 06:28