Matea i Bruno Kovačević
 Filip Popović
najljepši dar za Božić

Bruno i Matea Kovačević s prinovom stigli kući: Samo je jedno ime dolazilo u obzir, Bruno ga je izabrao

Ljepši dar za Božić sportski komentator HRT-a Bruno Kovačević i njegova supruga Matea nisu mogli ni zamisliti - danas su izvan sebe od sreće kući iz rodilišta odveli svoje prvo zajedničko dijete, dječačića Rija

Kad je Hrvatska prije tri godine osvojila rekordnih deset medalja na Olimpijadi u Rio de Janeiru, sportski komentator Bruno Kovačević (52) rekao je da će postane li ponovno tata sinu dati ime - Rio. Ta mu se želja ostvarila u subotu kad je njegova supruga Matea (31), PR stručnjakinja i bivša rukometašica, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila 3650 grama teškog i 51 centimetara dugačkog dječačića.

"Toliko nam se svidjelo ime Rio da niti jedno drugo nije dolazilo u obzir. Bruno je rekao da će ga jednog dana odvesti u Brazil da osjeti tu ludu atmosferu, a oboje smo sigurni da će naš sin biti vrhunski sportaš", rekla nam je Matea te dodala kako je Bruno, za kojeg se udala u prosincu prošle godine nakon pet godina veze, bio uz nju na porođaju. U bolnicu je, kaže, stigla oko podneva, a rodila je pet do pet, sretna što je sve lakše podnijela uz podršku supruga, inače urednika na HRT-u, te liječnice Velene Radošević koja ju je porodila.

Matea i Bruno s prinovom su kući došli u utorak i kažu da su dobili najljepši dar za Božić, ali i za prvu godišnjicu braka koju slave sredinom prosinca.

Linker
19. travanj 2024 03:08