Prvi put roditelji

Stigla je malena Billie: Nakon 13 godina braka domaćem glumačkom paru ostvario se najveći san

Miraj Grbić i njegova supruga Marija Omaljev-Grbić prvi put su postali roditelji: glumica se dva dana prije poroda smjestila u bolnicu Cedars Sinai na Beverly Hillsu kako bi se u miru pripremila za najvažniji događaj u životu.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (45) i njegova supruga Marija Omaljev (38) postali su roditelji djevojčice u bolnici Cedars Sinai na Beverly Hillsu. Malenoj su dali ime Billie, a porod je prošao bez komplikacija. Uostalom, glumica poznata po ulogama u domaćim sapunicama "Dolina sunca", "Ruža vjetrova" te u američkom filmu "Body Complete" - u kojem glumi i njezin suprug - smjestila se u poznatu bolnicu dva dana prije poroda kako bi se pod kontrolom liječnika pripremila za najvažniji događaj u životu.

- Njen prvi plač je najslađa stvar koju sam ikad čula. I tek tako, vjera i ljubav ka svijetu je našla svoj put nazad do mene - čim sam svoju djevojčicu pogledala u oči - napisala je presretna glumica na Instagramu, objavu pogledajte ovdje.

Kako je Billie došla na svijet prošlog petka, 15. listopada, njezin tata, omiljeni Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan" u međuvremenu ju je uzeo u naručje i pohvalio se prvom fotografijom sa svojom malom, uspavanom “štrucom” na društvenim mrežama.

- U petak sam dobio ulogu oca. Još radim na liku, ali imam cijeli život da ga usavršim. Volim te od sada do vječnosti - napisao je u instagram objavi “Čombe” koji je otkako se sa suprugom 2013. preselio u Ameriku, glumio u kultnoj seriji 'American Horror Story', u akcijskom serijalu 'S.W.A.T.', a predavao je i na njujorškoj filmskoj akademiji.

Glumačkom paru koji se vjenčao 2008. ovo je prvo dijete. Da im stiže prinova otkrili su početkom svibnja fotografirajući se na plaži u Malibuu, a tada su otkrili da će dobiti djevojčicu.

Linker
24. travanj 2024 20:30