NE ISPLATI MU SE

Clooney je u jednom danu mogao zaraditi 35 milijuna dolara, no Amal se usprotivila: ‘Nije vrijedno‘

Holivudskom glumcu ponuđen je vrtoglav iznos za snimanje reklame za aviokampanju, no ipak je zaključio da se, ako mu oduzima minutu sna - ne isplati.

Iako je u jednom danu mogao zaraditi čak 35 milijuna dolara za snimanje reklamne kampanje za aviokompaniju, proslavljeni holivudski glumac George Clooney odbio je ponudu sa zaključkom da se "ne isplati".

"Dijelom je odluci presudila želja da živimo svoje živote", reklao je glumac čije se bogatstvo trenutno procjenjuje na oko 500 milijuna dolara, aludirajući na suprugu Amal Clooney i njihovu zajedničku djecu - četverogodišnje blizance s kojima par nastoji provoditi što više vremena.

image

George Clooney sa suprugom Amal.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: George Clooney o ulozi koja bi mu mogla u potpunosti promijeniti karijeru: ‘Želim imati lijepi život‘

Supruga koja radi kao odvjetnica ljudskih prava ga je, štoviše, odgovorila od ponude nakon što je shvatila da je tvrtka koja ga želi angažirati povezana sa "sumnjivom zemljom".

"Da, ponudili su mi 35 milijuna dolara za jednodnevan posao. Trebao sam snimiti reklamu za aviokompaniju, no nakon razgovora s Amal zaključili smo da nije vrijedno tog novca. Sve je bilo povezano s jednom zemljom koja, iako je saveznik, povremeno je "upitna" zbog svojih odluka. Shvatio sam da nije vrijedno toga", zaključio je glumac u intervjuu za Guardian te je dodao kako je pomislio: "Ako mi oduzima minutu sna, ne isplati se."

image

Glumac je ove godine napunio 60 godina.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Neki sasvim drugačiji život: George Clooney napušta glumačku karijeru?

"Općenito, jednostavno nema toliko sjajnih komada i ne moram glumiti" objasnio je 60-godišnji glumac koji trenutno režira film "The Tender Bar" s Benom Afflecom u glavnoj ulozi, zašto se posljednjih godina sve manje bavio glumom.

"Šezdeset je broj, ali odradio sam sve preglede i, da kucnem o drvo, u dobroj sam formi. Osjećam se zdravo", rekao je Clooney čiji film u američka kina dolazi 17. prosinca.

Linker
16. travanj 2024 23:51