ZVIJEZDA ‘PRIJATELJA‘

Courteney Cox: ‘Shvatila sam da sam pretjerala s estetskim zahvatima i da je to ludost‘

Mnogi obožavatelji ‘Prijatelja‘ primijetili su da glumica pokušava ‘zadržati mladost‘, a da je pretjerala shvatila je tek kad su je na to upozorili njezini najbliži.

Još su pri izlasku dugoočekivanog reuniona The One Where They Get Back Together zvijezda kultne američke humoristične serije Prijatelji, obožavatelji primijetili da većina glumaca pokušava zaustaviti mladost raznim estetskim invazivnim i neinvazivnim metodama.

Jedna od njih je i Courteney Cox koja je utjelovila lik Monice.

image

Courteney Cox.

RYAN MILLER/SHUTTERSTOCK

"Bilo je trenutaka kada bih pomislila: 'Oh, mijenjam se. Izgledam starije', pa sam godinama pokušavala uloviti tu mladost", ispričala je u nedavnom intervjuu za britanski Sunday Times Style magazin Monica koja je zbog takvog načina razmišljanja ubrzo i požalila, prenosi NDTV.

Čitajte i: Ovo smo čekali 17 godina! ‘Prijatelji‘ se ponovo okupili, pogledajte trailer za novu epizodu

"Nisam shvaćala da zapravo nakon injekcija izgledam jako čudno i radim si ono što sada nikada ne bih ponovila", rekla je 57-godišnja glumica kojoj se s vremenom promijenila percepcija starosti pa je odustala od agresivnih metoda pomlađivanja.

Kaže da je shvatila što je napravila tek kada su njoj bliski ljudi počeli komentirati njezin izgled.

image

Courteney Cox, Helen Baxendale i David Schwimmer na setu hit serije.

TONY KYRIACOU/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Jennifer Aniston strahuje hoće li je bivši prijatelj izdati u najavljenim memoarima

"Onaj osjećaj kad shvatiš o čemu pričaju tvoji prijatelji, a pričali su o meni. Shvatila sam da je ovo ludost i da moram stati", priznala je glumica koja je odlučila izgled održavati isključivo prirodnim metodama.

Linker
18. travanj 2024 04:31