južni vetar

Crna elegancija na premijeri regionalnog hita: Borna, Tončica i Matija plijenile pažnju genijalnim modnim detaljima

Na crvenom tepihu u sklopu premijere drugog dijela filma ‘Južni vetar‘ zablistale su poznate dame koje ni ovoga puta nisu razočarale odabirom krpica.

Zagrebačku premijeru drugog nastavka regionalne franšize pod nazivom "Južni vetar: Ubrzanje" nisu mogla propustiti ni poznata lica iz hrvatskog javnog života. Osim glavnih glumaca u filmu, po crvenom tepihu su prošetale i domaće dame koje kao da su se dogovorile za večerašnji outfit.

Naime, glavna boja ovog eventa očito je bila crna s kojom se nikada ne može pogriješiti, a najviše pažnje su privlačile životna savjetnica Borna Kotromanić, novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska i dizajnerica Matija Vuica.

Čitajte i: 'Južni vetar 2: Ubrzanje' uskoro u kinima: Još brži i još nabrijaniji likovi iz podzemlja koje obožavamo

image

Borna Kotromanić.

RONALD GORSIC/CROPIX

Borna uvijek nastoji šokirati publiku na pozitivan način, a to je ovoga puta napravila neobičnim komadima. Crni satenski kombinezon začinila je dugačkim kaputom s uzorkom leoparda, blještavom torbicom i ni manje ni više nego metalik srebrnim gležnjačama.

image

Tončica Čeljuska.

RONALD GORSIC/CROPIX

I Tončica se odlučila odjenuti komad s upečatljivim uzorkom, ali umjesto kaputa poput Borne, izabrala je haljinu koju su krasili volani i visoki ovratnik. Na nju je novinarka odjenula elegantan satenski sako i klasične salonke od pliša, a detalj koji je provirivao ispod sakoa bio je remen s velikom kopčom. Cijeli stajling zaokružila je kožnatom crnom torbicom. Moramo priznati da je Tončica uspješno spojila čak nekoliko različitih materijala.

image

Matija Vujica.

RONALD GORSIC/CROPIX

Ništa manje zanimljiv nije bio outfit Matije Vuice koja je također nosila kaput s uzorkom leoparda, a ispod njega sako-haljinu ukrašenu resicama koje su bile prisutne i na njezinoj torbici. No, najzanimljiviji komad bile su Matijine čizme s velikim fliterima koje nije bilo moguće ne zamijetiti.

Osim ovih dama, na premijeri drugog nastavka Južnog vetra bili su i glazbenica Nina Badrić, glumac Amar Bukvić i njegova supruga Alma Vukičević Bukvić, Leonarda Boban, ali i srpski glumci i glumice: Miloš Biković, Anastasija Several, Aleksandar Gligorić, Miodrag Radonjić, Tatjana Žeželj Gojković i Jovana Stojiljković.

Prvi dio filma "Južni Vetar", izašao je 2018. kada je instant postao najgledaniji film na Balkanu u prethodne dvije dekade. Nakon prvog dijela filma uslijedila je serija, u koja je nastavila pratiti put na vrh kriminalne ljestvice Petra Maraša, kojeg glumi Miloš Biković.

image

Miloš Biković.

RONALD GORSIC/CROPIX

U drugom nastavku filma radnja ide u smjeru legalizacije poslova, Maraš u želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove i započinje suradnju s državom. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. U kinodvorane film stiže 11. studenog 2021.

image

Jovana Stojiljković.

RONALD GORSIC/CROPIX
image

Aleksandar Gligorić, Anastasija Several, Miodrag Radonjić, Tatjana Žeželj Gojkovic, Miloš Biković, Jovana Stojiljković.

RONALD GORSIC/CROPIX
image

Nina Badrić, Anastasija Several, Borna Kotromanić, Leonarda Boban, Matija Vujica.

RONALD GORSIC/CROPIX
image

Amar Bukvić, Alma Vukičević Bukvić.

RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 13:08