Odbrojavanje je počelo

Cure detalji vjenčanja godine: Slavna američka nasljednica za svadbeno slavlje pripremila čak 11 odjevnih kombinacija

Tematska djevojačka večer Paris Hilton bila je posvećena njezinom omiljenom romanu, a polako izlazi na vidjelo i sve više detalja vezanih za pripremu najvažnijeg događaja - uskoro planiranog vjenčanja.

Da postoji lista najvećih svjetskih partijanerica na njoj bi jedno od prvih mjesta zasigurno zauzela Paris Hilton, 40-godišnja nasljednica poslovnog carstva, modna dizajnerica i DJ-ica. Do najvećeg partija u njezinom životu povodom vjenčanja s investicijskim menadžerom Carterom Reumom (40) dijeli nas još dvadesetak dana, pa javnost i mediji ne prestaju nagađati kako će izgledati njezina trodnevna svadba zakazana 11. studenog u Bel-Airu.

Pozivnice su već poslane, ali na njima nije navedena točna lokacija.

image
Tema njezine djevojačke večeri bila je 'Alisa u zemlji čudesa'
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: ‘Četvrta sreća‘ za Paris Hilton? Nakon čak triju propalih zaruka, nasljednica je konačno našla svog princa

Pretpostavlja se da će se svadba godine održati u vili njezina pokojnog djeda Williama Barrona Hiltona, poslovnog magnata i filantropa, čija je Paris bila mezimica. Njegovo luksuzno imanje je u svibnju ove godine, dvije godine nakon Barronove smrti, prodano Ericu Schmidtu, bivšem predsjedniku Uprave Googlea i to za 61,5 milijuna dolara. Ondje je živio od početka šezdesetih godina prošlog stoljeća sve do svoje smrti, pa Paris Hilton za djedovu luksuznu vilu vežu najljepše uspomene iz djetinjstva.

Kako će svadbene svečanosti izgledati slavna je partijanerica nagovijestila na djevojačkoj večeri održanoj u roditeljskoj vili u Los Angelesu, čija je domaćica bila njezina majka Kathy. Tematska proslava bila je posvećena Parisinoj omiljenoj knjizi ‘Alisa u zemlji čudesa’, a na njoj su se okupila najvažnije žene u njezinom životu - uključujući dvije mlađu sestru Nicky, te najbliže prijateljice.

Čitajte i: Paris Hilton ne može se prestati diviti svom prstenu: Ogroman kamen iza kojeg stoji romantična priča

Paris Hilton i Carter Reum u vezi su dvije godine, prvi put se zajedno u javnosti pojavili na dodjeli Zlatnih globusa, a zaručili su se u veljači na proslavi njezinog 40. rođendana na privatnom otoku. Buduća mlada za trodnevno slavlje sprema čak 11 odjevnih kombinacija, jer se, kako je izjavila, obožava - presvlačiti. Beba još nije na putu, kaže Paris Hilton, ali se nada da će iduće godine postati - majka.

Linker
19. travanj 2024 10:19