Prednost životnog iskustva

Diane Kruger o majčinstvu u kasnijim godinama: ‘Sretna sam što sam postala majka u četrdesetima‘

Glumica njemačkih korijena priznala je da je u mladosti bila prilično egoistična i samoživa te da je u tridesetima bez zadrške uživala u životu.

Diane Kruger (45), holivudska glumica njemačkih korijena, otvoreno je progovorila o tome koliko uživa u kasnom majčinstvu i kako je to bila njezina najbolja odluka. Naime, kćer jedinicu kojoj još nije otkrila ime, rodila je prije tri godine, a otac slatke djevojčice je njezin partner, američki glumac Norman Reedus (52) koji ima i 22- godišnjeg sina Mingusa iz veze s danskim modelom Helenom Christensen.

image

Glumica s kćerkicom

THEIMAGEDIRECT.COM/PROFIMEDIA

''Baš mi je drago da dijete nisam imala u tridesetima jer bih se morala odreći puno stvari u kojima sam tada uživala - bila sam na svakoj zabavi gdje su me pozvali, proputovala sam cijeli svijet i vidjela sve zemlje koje sam željela. Tako da sam danas u potpunosti spremna posvetiti se svom djetetu',' kazala je glumica za britanske dnevne novine Sunday Telegraph, priznavši da je prije bila vrlo egoistična i samoživa.

Čitajte i: Rijetki uvid u obiteljski život slavne manekenke: Svaki slobodni trenutak provodi sa sinom dok čeka drugo dijete

Nekoliko mjeseci nakon što je rodila izjavila je ''Znam da je klišej, ali sada na život i svoj posao gledam potpuno drugačije. Zapravo, danas ga cijenim više nego prije, ali o njemu razmišljam na drugačiji način. Nisu to više pitanja što će mi određeni posao donijeti u karijeri već hoće li mi se uklopiti u obiteljske obaveze i hoće li mi se uopće isplatiti'', kazala je glumica koja iza sebe vrlo respektabilnu karijeru, glumila je filmskim hitovima ''Nemilosrdni gadovi'' uz Brad Pitta, ''Ukradeni identitet'' uz Liama Neesona, ''Očevi i kćeri'' uz Russell Crowa…

Brojne dame uživaju u kasnijem majčinstvu

Diane Kruger i dalje snima punim tempom, a često je s njom na snimanju i njezina kćerkica. To je očito jedan od uvjeta da prihvati neki projekt jer joj je malena sada na prvom mjestu.

image

Diane Kruger sa životnim partnerom, glumcem Normanom Reedusom

FERNANDO RAMALES/ BACKGRID/USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Prvi Božić u troje: ‘Malo ćemo minglati po gradu, pojesti bakalar s bakom, a zatim na koncert‘

A u svojima razmišljanjima nije jedina. Na kasno majčinstvo odlučile su se brojne poznate osobe kojima je prije toga karijera bila u prvom planu. Naša pjevačica Maja Šuput prvi put je rodila u 42 godini i danas uspješno balansira između majčinstva i karijere. Holivudska glumica Salma Hayek svoju kćer jedinicu rodila je također u 42 godini, Geena Davis prvo dijete rodila je s 46 godina, njezina kolegica Laura Linney s čak 49 godina, a pjevačica Janet Jackson rodila je u pedesetprvoj godini života.

Nije svima njima naravno, karijera bila razlog zbog kojeg su čekale s majčinstvom, neke su se borile sa zdravstvenim problemima, a neke od žena jednostavno su čekalo pravog partnera. No sve jednako uživaju u majčinstvu i svojim mališanima kojima su u potpunosti posvećene, bez brige za egzistenciju.

Linker
15. travanj 2024 08:50