Danas slave

Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

Pjevačica i nogometaš izrekli su ‘Da‘ na bajkovitom vjenčanju u njezinoj rodnoj Istri 21. srpnja 2018., a taj je važan dan ona i obilježila na društvenim mrežama.

Ekspresni odlazak Vedrana Ćorluke s pozicije pomoćnog trenera iz Lokomotive, koju je opravdao ‘obiteljskim razlozima‘ te brisanje Instagram profila, zaintrigirao je i zabrinuo mnoge obožavatelje našeg bivšeg nogometaša i trenera u usponu. Otkako je vijest o odlasku iz Rusije došla do javnosti - svi se pitaju što li se dogodilo pa je Ćorluka donio takvu odluku nakon svega 13 dana radnog staža. Budući da je odluku opravda osobnim, obiteljskim razlozima, mnogi su se zapitali je li sve u redu u braku njega i pjevačice Franke Batelić. Već danas, pjevačica se oglasila i na Instagramu dirljivm riječima čestitala suprugu godišnicu brala.

Uz probrane fotografije s njihova bajkovitog vjenčanja, Franka je dragom suprugu Vedranu čestitala treću obljetnicu braka.

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana, kako veeeeeć? Hvala fotografima na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle.. Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema. Da... stvari se mijenjaju, ali mi ostajemo isti. Vekiiii sretna nam godišnjica. Volimo te tatich", napisala je Franka uz fotografije.

Čitajte i: Što se događa s Ćorlukom? Nakon 13 dana dao otkaz zbog ‘obiteljskih razloga‘ i nestao s društvenih mreža

Samo dan prije Franka je pratiteljima pokazala da je Vedran s njom i Viktorom, naime u jednom od Instagram Storyja objavila je fotografiju supruga koji trči za njihovim sinom. Sliku je popratila šalom da je to mamin i tatin trening za ljeto 2021.

Znakovita objava

Pjevačica najviše objava na Instagramu ima vezanih uz posao i poslovne obaveze, nešto manje ih ima sa sinom ili njihovim ljubimcem, a uistinu rijetko objavljuje zajedničke fotografije sa suprugom Vedranom. Posljednju zajedničku fotografiju objavila je također prije točno godinu dana, kada je Vedranu čestitala drugu obljetnicu braka.

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je po završetku igračke karijere nije se dugo odmarao, nego je odmah preuzeo poziciju u reprezentaciji, a prije samo 14 dana postao je trener moskovskog Lokomotiva. Nakon Europskog nogometnog prvenstva vratio se u Moskvu, ali nitko nije ni slutio kakav će se rasplet situacije tamo odviti. Tek nakon što je preuzeo novu funkciju, dao je otkaz, a razlozi su osobne prirode.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", rekao je Čarli, a objavio klub na službenoj stanici. "Vedran je izrazio veliko žaljenje zbog potrebe da donese takvu odluku, ali sada mu okolnosti ne dopuštaju da se usredotoči na svoje profesionalne aktivnosti. Vedranu želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu. Čarli, mi smo s tobom”, poručio mu je Lokomotiv za koji je igrao od 2012. godine i gdje je bio iznimno cijenjen.

Linker
18. travanj 2024 10:41