BRUNO KONJEVIC/CROPIX
naprasna odluka

Što se događa s Ćorlukom? Nakon 13 dana dao otkaz zbog ‘obiteljskih razloga‘ i nestao s društvenih mreža

Nogometaš Vedran Ćorluka svojim je nadređenima u moskovskom klubu Lokomotiv, kao i nogometašima kojima je prije 13 dana postao trener ostavio brojne upitnike iznad glave kada je naprasno podnio ostavku ne otkrivši razloge.

Nogometaš Vedran Ćorluka svojim je nadređenima u moskovskom klubu Lokomotiv, kao i nogometašima kojima je prije 13 dana postao trener ostavio brojne upitnike iznad glave kada je naprasno podnio ostavku ne otkrivši razloge.

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka (35) po završetku igračke karijere nije se dugo odmarao, nego je odmah preuzeo poziciju u reprezentaciji, a prije samo 13 dana postao je trener moskovskog Lokomotiva. Nakon Europskog nogometnog prvenstva vratio se u Moskvu, ali nitko nije ni slutio kakav će se rasplet situacije tamo odviti. Tek nakon što je preuzeo novu funkciju, dao je otkaz, a razlozi su osobne prirode. Osim otkaza, naprasno je nestao i s društvenih mreža. za razliku od Čarlija, njegova supruga Fanka Batelić redovita je s objavama na Instagramu te ovih dana uživa u rodnom Rapcu.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", rekao je Čarli, a objavio klub na službenoj stanici. „Vedran je izrazio veliko žaljenje zbog potrebe da donese takvu odluku, ali sada mu okolnosti ne dopuštaju da se usredotoči na svoje profesionalne aktivnosti. Vedranu želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu. Čarli, mi smo s tobom”, poručio mu je Lokomotiv za koji je igrao od 2012. godine i gdje je bio iznimno cijenjen. S godišnjom plaćom od četiri milijuna eura bio je jedan od najbolje plaćenih stranih nogometaša u Rusiji.

Franka Batelić prava je šik dama na špici: Pomiješala je modni klasik s pomalo zaboravljenim sandalama iz devedesetih

image
DARKO TOMAS/CROPIX

O kakvim je osobnim razlozima riječ, poznato je samo užoj obitelji Vedrana Ćorluke i njegove supruge Franke Batelić koja mu je podrška u svakoj životnoj odluci, baš kao i on njoj. Zajedno dijele i dobro i zlo, a na to su se zavjetovali u srpnju 2018. kada su na bajkovitom vjenčanju u njezinoj rodnoj Istri pristali na sve ono što donosi zajednički život. Kao kruna njihove ljubavi, u siječnju 2020.stigao je i sinčić Viktor zbog kojega je njihova ljubavna priča poprimila sasvim novi smisao.

Vedran Ćorluka spreman za novu životnu ulogu: Ležernim korakom među stare prijatelje i suigrače

Linker
26. travanj 2024 00:36