zabava za 10

Djevojačka zabava ide dalje: Dina Dragija tulumarila s Izabel Kovačić, sestrama Mamić, Kristinom Zubac...

Izabel Kovačić je podijelila nekoliko trenutaka s djevojačke. U prvom objavljenom storyju ona pozira s Dinom, a u drugom Dina svira gitaru dok na glavi ima kaubojski šešir s uzorkom zebre.

Uskoro nam slijedi još jedno vjenčanje - ono hrvatskog reprezentativca Tina Jedvaja i njegove dugogodišnje djevojke Dine Dragija. A prije nego kažu sudbonosno 'da', Tin i Dina na suprotnim krajevima svijeta uživaju u proslavama sa svojim ekipama. Dok Tin slavi momačku u Las Vegasu, Dina se zabavlja s curama na čak nekoliko lokacija.

Naime, prije otprilike dva tjedna, zaputila se s prijateljicama na Ibizu, gdje su se ludo provele uz puno smijeha, plesa i odmora u predivnom hotelu s bazenom. Nakon Ibize, djevojke su nastavile partijati u Istri, a sudeći prema objavama na Instagram storyjima, zabave im ne nedostaje.

S Dinom se druže Kristina Zubac, inače supruga košarkaša Ivice Zupca, Brita Bobetić, Iva i Lucija Mamić, Vita Nižić, Kim Pavlić te Izabel Kovačić, supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića.

image

Osim što su s pratiteljima podijelile trenutke odlične zabave, djevojke su oduševile i modnim kombinacijama.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Čitajte i: Prije udaje za našeg reprezentativca, Dina Dragija proslavila je djevojačku na posebnom mjestu

Izabel je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko trenutaka s djevojačke - u prvom storyju pozira s Dinom, dok je drugi story video na kojem Dina svira gitaru dok na glavi ima kaubojski šešir s uzorkom zebre.

image

Djevojačkoj se pridružila i Izabel Kovačić (desno).

INSTAGRAM SCREENSHOT

Istra je prava lokacija za sve koji žele uživati u dobroj atmosferi, kapljici i finoj hrani, a da im ne nedostaje specijaliteta, pokazala je Kristina Zubac u svom Instagram storyju.

image

Djevojke uživaju u raznim istarskim specijalitetima.

FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Na zabavi je bila i Kristina Burja, koja stoji iza brenda Krie Design te kreirala Dinin djevojački outfit. Upravo je ona otkrila na svom profilu da su djevojke posjetile jedan od naših najljepših nacionalnih parkova - Brijune.

Linker
18. travanj 2024 17:50