TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Kakva majka, takav sin

‘Dok je ljubavi, najjači smo‘: Božo Vrećo zaplesao s majkom koja se liječi od teške bolesti

Najvažnija žena u životu poznatog glazbenika prolazi kroz teško razdoblje, ali ima neizmjernu podršku svoga sina. Božo na društvenim mrežama redovito izvještava o napretku majčine borbe protiv bolesti, a nakon operacije, slijedi joj daljnje liječenje.

Najvažnija žena u životu poznatog glazbenika prolazi kroz teško razdoblje, ali ima neizmjernu podršku svoga sina. Božo na društvenim mrežama redovito izvještava o napretku majčine borbe protiv bolesti, a nakon operacije, slijedi joj daljnje liječenje.

Bosanskohercegovački kralj sevdaha Božo Vrećo (37) posljednjih je mjeseci u brizi za 74-godišnju majku Milu kojoj je dijagnosticiran rak. Na svom Instagram profilu već je nekoliko puta objavio koliko se boji zbog operacije kojoj je Mila trebala biti podvrgnuta, ali da "je jak i mora biti".

Svoju "srnu", kako je od milja zove, otpratio je u bolnicu 4. siječnja, a dan kasnije je išla na operaciju. Sudeći po zadnjem statusu, Mila se odlično oporavlja pa se odlučila malo zabaviti sa sinom. Božo je otkrio kako je prošla operacija, što im je sljedeće činiti, ali i na čemu joj od srca zahvaljuje.

Čitajte i: Fotografija koja slama srce: Božo Vrećo i njegova majka zajedno pred odlazak u bolnicu

"Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da oni koji to čine označeni su jednom vrlo jasnom definicijom- neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita.

Danas smo čekali nalaze za dalje liječenje, još moramo čekati do konačnih histaminoloških rezultata, strpljivi smo i obukli smo se isto, onako malo po "muški",otplesali smo par koraka twista kad smo već u tom dobu, dok je ljubavi, najjači smo i sve možemo. Majčica se oporavlja dobro, danas je 16. dan od operacije", napisao je Vrećo ispod fotografije.

Čitajte i: Božo Vrećo u strahu zbog majke: 'Zaplakala je na rastanku i dvaput se okrenula za mnom'

Božo je ranije objavio fotografiju na kojom s majkom pozira u svečanim haljinama, a ona je ganula srca mnogih njegovih obožavatelja.

"Htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki. Lijepo smo se dotjerali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi. Rekao sam joj: ‘Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš", napisao je Vrećo.

Linker
26. travanj 2024 07:30