Prijateljstvo najvažnije

Domenica otkrila u čijem društvu i zagrljaju uživa: ‘Pogledajte sretnicu u sredini‘

Glazbenica porijeklom s Korčule ponosi se svojim kolegicama i prijateljicama kojima daje i od kojih prima veliku podršku.

Tri prijateljice i tri kolegice, pjevačice mlađe generacije, očito se drže skupa i pružaju si podršku i privatno i javno. Tako se Domenica Žuvela pohvalila druženjem s dvije prijateljice koje poput nje grade svoj put na glazbenoj sceni. Zsa Zsa i Mia Dimšić zagrlile su Domenicu, a tri pjevačice nisu skidale osmijeh s lica.

"Pogledajte ovu sretnicu u sredini! Šaljem(o) svima veliki zagrljaj...", napisala je Domenica uz objavu.

Zsa Zsa joj je komentirala da je baš kao Malcom u sredini, lik iz popularne, istoimene serije.

Ova optimistična i vesela objava Domenice došla je dva dana nakon što se TV show u kojem se natječe nije emitirao, zbog, kako su javili iz produkcije, zdravlja kandidata i članova ekipe.

"Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama", glasilo je službeno priopćenje producenta popularne emisije.

Čitajte i: Asim i Domenica u izolaciji? Jedva čekamo povratak zvijezda na plesni podij

Nema težih posljedica

Iz pouzdanih izvora Gloria.hr je doznala kako su se koronavirusom zarazili upravo Domenica Žuvela, kao i Asim Ugljen, poznati zagrebački glumac koji je svojim ulogama obilježio mnoge serijale na Novoj TV.

image

Domenica Žuvela kandidatkinja je u 'Plesu sa zvijezdama'.

LUKA DUBROJA

Domenica je nastupom sa svojim plesnim mentorom Alanom Walmeom prve nedjelje u ožujku otvorila novu sezonu trenutačno najgledanijeg televizijskog showa.

"Nismo u mogućnosti otkrivati pojedinačne slučajeve, no trenutno možemo potvrditi da nitko nije razvio teži oblik bolesti uzrokovanim koronavirusom", pojasnili su nam s Nove TV trenutačnu situaciju, što znači da se svi oboljeli usprkos simptomima dobro nose sa zarazom.

U svakom slučaju, nadamo se kao je ova njezina Instagram objava znak kako je izašla iz izolacije i da više nema prepreka da je gledamo na plesnom podiju već iduće nedjelje.

Linker
19. travanj 2024 05:48