Stanje mu se pogoršalo

Đorđe Balašević završio u bolnici: Legendardni kantautor deset dana se mučio s upalom pluća

Pjevač je 2019. doživio infarkt zbog čega mu je ugrađen stent. Nije poznato ima li upala pluća kakve veze s koronavirusom, no preventivno je prevezen na Infektivnu kliniku.

Legendarni kantautor, pjesnik, redatelj i glumac Đorđe Balašević hitno je prevezen u bolnicu.

Naime, kako javlja Nova.rs, Balašević se primljen na Infektivnu kliniku zbog upale pluća s kojom se kod kuće bori već desetak dana, ali čini se da je situacija puno ozbiljnija nego što je mislio. Stanje mu se pogoršalo pa je ipak preventivno morao otići u bolnicu kako se upala ne bi zakomplicirala još više.

image
Đorđe Balašević na koncertu u Osijeku.
DORIAN HORVAT/CROPIX

Čitajte i: Đorđe Balašević nakon bolnice: 'Rekli su mi da ću opet moći trčati, ali ja ne vjerujem u to'

Đorđe je sredinom studenog 2019. doživio infarkt i vrlo zabrinuo svoje obožavatelje. Zbog toga mu je ugrađen stent te je vrlo brzo nakon toga održao koncert i to u Osijeku i zagrebačkoj Areni.

"Bio sam u maloj nekoj frkici, žao mi je što sam morao odgoditi koncert u Kragujevcu. Novinari obično puno pretjeruju, ali ovaj put nisu puno pretjerali. Bio sam u bolnici četiri dana, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo su me dotjerali. Prvi put mi je netko nešto stavio, uvijek ti liječnici nešto vade, ovaj put su mi stavili četiri stentića", rekao je tada pjevač.

image
Đorđe Balašević u Puli.
DANIJEL BARTOLIC/ CROPIX

Sa svojim se stanjem uspio i našaliti: "Nisam vise stand up komičar. Sada sam stent up komičar, jer su mi ugradili četiri stenta. Što bi rekao onaj u filmu: "Al' su me popravili!", rekao je te dodao: "Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu".

Linker
20. travanj 2024 20:00