Zlatni studio 2022.

Doris Pinčić: ‘Gita i Donat se najviše vesele kad im nešto fino skuham, njima je mama - mama‘

Glumica i voditeljica ponovno je nomirnirana za nagradu Zlatni Studio u kategoriji Najbolja televizijska voditeljica/Najbolji televizijski voditelj.

Srca javnosti osvojila je kao glumica, no nju je vrlo brzo preplavila ljubav prema voditeljskom poslu, a publika je to prepoznala stoga je Doris Pinčić ponovno nominirana za nagradu Zlatni Studio u kategoriji Najbolja televizijska voditeljica/Najbolji televizijski voditelj. Lijepu vijest o nominaciji, prvo je javila najbližima.

"Kao i uvijek, prvo sve javim mami i tati. Pa onda sestri, pa nekolicini mojih najboljih prijatelja. Njima uvijek sve javljam: i dobro i loše sačuvano je za moj mali krug velikih ljudi", otkrila je Doris za Jutarnji. A da se nagrade u njenoj karijeri itekako cijene, dokazuje to da će voditeljica emisije Dobro jutro Hrvatska imati i navijače, a otkrila je tko će biti najvatreniji među njima.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

"Vjerojatno moj sin Donatić, on to prati kao nogometnu utakmicu (smijeh). Dobro nam dođe da ga podučimo kako doista nije uvijek najvažnije pobijediti te da se treba znati nositi sa svim ishodima u životu", rekla je te dodala kako je ona svojoj djeci ipak najzanimljivija kao - mama.

image

Doris Pinčić

RONALD GORSIC/CROPIX


Ozbiljna konkurencija

"Gita i Donat se najviše vesele kad im mama nešto fino skuha i kad plešemo zajedno. Njima je mama - mama, a ovo je posao. Drago im je, ali najvažnije nam je da smo skupa, živi i zdravi", kazala je Doris, s kojom su u istoj kategoriji nominirani i Mojmira Pastorčić, Joško Lokas, Zoran Šprajc, ali i Mirko Fodor i Zlata Muck Sušec, njezini kolege iz redakcije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

No osim onog za javnost "vidljivog" posla ispred kamere, Doris se ove godine može pohvaliti i znatnim uspjesima izvan svjetla reflektora, kako je otkrila i dalje radi na svom obrazovanju, s čime ne misli stati.

"Završila sam diplomski studij na Bernaysu - Odnosi s javnošću i upisala razlikovnu godinu iz Međunarodnih odnosa na Sveučilištu Libertas kako bih, nadam se, bude li zdravlja i pameti, mogla dalje na doktorski studij. Bila je ovo uspješna godina!", zaključila je Doris Pinčić.

Linker
08. travanj 2024 15:22