Posve osobno

Doris Pinčić o prozivkama na račun izgleda, kolegama i mogućem oproštaju od glumačke karijere: ‘Volim izaći iz komfor zone‘

Poznata voditeljica među nominiranima je za medijsku nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista, čija se svečana dodjela tradicionalno odražava 4. veljače u HRT-ovom studiju Anton Marti.

Prema dosadašnjim najavama jedna od najneizvjesnijih bitki za prestižnu nagradu Jutarnjeg lista vodit će se u kategoriji najboljeg voditelja/voditeljicu. Uz zaštitna lica tv dnevnika RTL Direkt, Mojmiru Pastorčić i Zorana Šprajca, nominirana je Doris Pinčić kao voditeljica popularne HRT-ove mozaične emisije "Dobro jutro, Hrvatska". Doris je ovo je drugi put da se natječe za Zlatni studio, a kako je priznala, u slučaju da ona ne pobijedi, nagradu bi voljela vidjeti u rukama Mojmire.

"Poštujem jako i Šprajca, ali se bome i Mojmira fantastično, elegantno, inteligentno i nenametljivo izborila za svoj prostor i to jako cijenim. Tako da, sorry, Šprajc. Ja ću kao žena podržati Mojmiru ovaj put", našalila se 33-godišnja Zadranka u intervju za Slobodnu Dalmaciju.

Govoreći o svojoj voditeljskoj ulozi u "Dobro jutro, Hrvatska" Doris je priznala da se još dugo vidi na istom radnom mjestu, a uz odličan odnos s kolegama i izazovima emisije koja ide uživo, dotaknula se i ne baš lijepe strane njezinog posla.

image

Doris Pinčić

LUKA GERLANC/CROPIX

Podsjetimo, otkako se prije dvije godine pridružila timu HRT-ove jutarnje akvizicije, lijepa brineta posebno je pod povećalom javnosti pa je nisu zaobišle ni kritike. Najviše negativnih komentara primila je na račun stylinga.

Čitajte i: Glasovi za najbolje glasove: Tatjana Jurić, Robert Ferlin i Mario Lipovšek-Battifiaca bore se za najveću medijsku nagradu

Pamti se da je jednom emisiju odradila u iznošenim čizmama, da je svojevremeno nedovoljno pažnje pridavala uređenju kose i prečesto nosila neobavezni konjski rep, a pretprošlog rujna novinske stupce punila su njezina koljena puna modrica koje je zaboravila prekriti. "Točka na i" bila je navodna svađa između nje i bivše službene stilistice emisije Nataše Svekler, koja je nesumnjivo puno pridonijela njezinoj slici u javnosti kao žene s mnogo stila.

"To mi je naprosto bezveze, ali navikla sam. Ne može nam sve biti po volji... Kao što sam nedavno rekla, žena mora imati doktorat da bi netko primijetio da zna abecedu. Malo se piše o kolegama i njihovim odijelima. Odjeću koju nosimo biraju stilisti s uvjetima koje imaju. Možemo i okrenuti perspektivu pa kad nosimo istu haljinu nekoliko puta reći da smo osviješteni ekološki, sve je to kako se uzme”, kazala je o prozivkama Doris.

image

Doris Pinčić

RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Tko su finalisti najveće medijske nagrade u Hrvatskoj? Započeo je drugi krug glasanja, a konkurencija je velika!

Omiljena voditeljica priznala je i da je jako iznenađena popularnošću na Instagramu na kojem je prati zavidnih 250 tisuća ljudi.

"To se dogodilo slučajno, jer ja uopće nisam posebno instagramski tip. Prikažem dio sebe i svog života i nastojim ne uljepšavati previše. Nekom se to sviđa, nekom ne”, iskrena je Doris, koja se dotaknula i njezine glumačke karijere. Zvijezda sapunice "Larin izbor", koja ju je i proslavila, tvrdi da se manje-više već oprostila od glume.

"Tu i tamo se dogode upiti za predstave, film, prošle godine sam i snimala jedan film, ali za sada je sve dobro ovako kako jest. Zahvalna”, zaključila je Doris za Slobodnu.

GLASAJTE ZA NAGRADU ZLATNI STUDIO 2022.

Emisija "Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac" našla se u finalu u kategoriji NAJBOLJA TV ZABAVA uz "Potjeru" i "Volim Hrvatsku", emisije u produkciji HTV-a. Svoj glas možete dati ovdje.

Linker
24. travanj 2024 05:15