Getty Images
Vježbajmo s njom

Dosta joj je: Jane Fonda vjerna je istoj vježbi već 40 godina, no zato je odustala od muškaraca

Legendarna glumica unatoč godinama odradila je trening za stražnjicu i trbušne mišiće, koji nam je pokazala još davnih 80-ih godina kada je snimila videozapise s tim vježbama.

Legendarna Jane Fonda (82), američka glumica, spisateljica, aktivistica, ali i bivša manekenka te guru fitnessa, u svojim se godinama ne libi isprobati nove stvari i pratiti ritam 21. stoljeća. Tako se, na opće čuđenje mnogo mlađih kolega, pridružila aplikaciji Tik Tok i pokazala vježbe koju nju održavaju u formi.

U video klipu se pojavljuje i isječak iz njezinih popularnih videa s vježbama te slavni pokret nazvan ''chicken arms'' odnosno pileće ruke. A zatim i Jane koja leži na joga prostirci pokazujući vježbu za čvrste noge i guzu.

''Znate što? Previše treninga se trenutno održava na televiziji i računalima. Ono što zaista želim je da vježbate sa mnom za planet. Bilo da ste na kauču ili prostirci za jogu, pridružite mi se jer nas budućnost treba. Ja vas trebam'', govori poznata glumica u videu. Ovaj video nas je podsjetio na kultne videozapise koje je Jane snimila 80-ih godina prošlog stoljeća.

Glumačka diva

Inače, Fonda je prvi put nominirana za Oscara 1968. godine za ulogu u filmu "I konje ubijaju, zar ne", a prvi "zlatni kipić" za glumu dobila je tri godine kasnije za film "Klute" u kojem je igrala prostitutku. Drugi primjerak ove toliko željene statue u Hollywoodu osvojila je 1978. godine za film "Coming home".

Filmska diva više ne ide na spojeve

Privatno, voljela bi da je neke stvari mogla skriti od medija, no nikad se nije bojala javno govoriti o svojim odlukama. Tako je otkrila i zašto je od svega što je mogla odabrati, odabrala da više neće izlaziti s muškarcima.

"Više ne idem na spojeve, a išla sam sve do prije nekoliko godina. Tek sam u 70-im godinama života spoznala činjenicu da trebamo težiti ljubaznosti', priznaje Fonda koja je u siječnju 2017. godine prekinula osmogodišnju vezu s glazbenim producentom Richardom Perryjem.

Također, za razliku od drugih slavnih osoba, ova se filmska diva nije sramila priznati kako je išla "pod nož" kako bi izgledala bolje.

"Sretna sam što živim u vremenu kad mogu iskoristiti prednosti moderne medicine. Kad nešto krene po zlu, mogu samo otići po nove dijelove", dodala je glumica koja je, između ostalog, ugradila i oba umjetna kuka.

 

ČITAJTE I:

GLORIA IZAZOV (vol.1) | Vježbamo sa Sanjom Žuljević: Ni u izolaciji nema izgovora!

GLORIA IZAZOV (vol.2) | Vježbamo sa Sanjom Žuljević: Ni u izolaciji nema izgovora!

GLORIA IZAZOV (vol.3) | Vježbamo sa Sanjom Žuljević: Ni u izolaciji nema izgovora!

Tony Cetinski drastično smršavio: 'Ništa bez Dubravke koja razumije moje mušice'

Isprobala sam vježbanje na trampolinu i iznenadila se koliko sam kalorija potrošila

Bitno da je vruće: Hit vježbanje koje osvaja svijet

Hit za lijenčine: Vježbajte kod kuće uz ove četiri aplikacije

 

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

 

Linker
06. veljača 2021 17:37