GORAN SEBELIC/CROPIX
NOGOMETNI DUO

‘Double date‘ Franke i Vedrana te Izabel i Matea: Glazbenica još jednom demantirala glasine kako im je brak u krizi

Pjevačica je na Instagramu objavila videozapis na kojem je u kadru ‘uhvatila‘ supruga i njihove prijatelje, Matea i Izabel Kovačić. Ovo je jedna od rijetkih objava gdje je pokazala Vedrana, pogotovo sada kada kruže glasine kako im je brak u krizi.

Pjevačica je na Instagramu objavila videozapis na kojem je u kadru ‘uhvatila‘ supruga i njihove prijatelje, Matea i Izabel Kovačić. Ovo je jedna od rijetkih objava gdje je pokazala Vedrana, pogotovo sada kada kruže glasine kako im je brak u krizi.

Svi su se prije nekoliko dana raspisali o tome kako bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka ne nosi vjenčani prsten na ruci, no on je to suptilno demantirao već dan nakon takvih napisa prošetavši Zagrebom s prstenom na ruci. Glasine o tome kako im u braku i nije baš idilično, unatoč tome što su se preselili i u zajedničku vilu u metropoli, kolaju već neko vrijeme, no i sama Franka sada je odlučila tome stati na kraj. Na Instagram Storyjima objavila je video s večere, a društvo su joj radili suprug Vedran te još jedan poznati par, nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel.

image
Vjenčanje Franke i Vedrana Ćorluke u malom istarskom gradiću Bale.
GORAN SEBELIC/CROPIX

O "double dateu" bivših kolega u reprezentaciji te dvije prijateljice nema previše detalje niti na jednom njihovom profilu na društvenim mrežama, no poruka koju je glazbenica željela poslati je jasna. Vedran i ona su dobro. No, Vedran još uvijek nije vratio Instagram profil, s kojeg je nestao u srpnju ove godine kada je nakon samo 13 dana rada dao otkaz na mjestu trenera moskovskog kluba Lokomotiv. Tada se vratio u Hrvatsku.

"Vedran je izrazio veliko žaljenje zbog potrebe da donese takvu odluku, ali sada mu okolnosti ne dopuštaju da se usredotoči na svoje profesionalne aktivnosti. Vedranu želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu. Čarli, mi smo s tobom”, poručio mu je Lokomotiv za koji je igrao od 2012. godine i gdje je bio iznimno cijenjen. I dalje se ne zna koji su razlozi iznenadnog odlaska...

image
Krenuvši na okupljanje s reprezentacijom, Vedran je pokazao kako ipak nosi vjenčani prsten.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

S druge strane, Franka je aktivna na društvenim mrežama. Nedavno se družila s modnom blogericom Ellom Dvornik. Njih dvije nasmijale su pratitelje na društvenim mrežama, a s tom izjavom poistovjetile su se brojne mame.

Čitajte i: Franka i Ella se druže: Odnedavno su susjede, a sada su pokazale kako provode vrijeme kada ne rade

"Ne znam zbog čega pršti energija između jarca i blizanca, ali dok god je dobra energija, ja se ne žalim. Franka, idući put bez djece, pliz", napisala je Ella. Iako se Franka iz rodnog Rapca preselila u Zagreb, a Ella obrnuto, dvije mlade majke uspjele su pronaći vrijeme za zajedničko druženje u Istri.

Također, glazbenica je pokazala i kako izgleda njezin i Vedranov zajednički dom u Zagrebu. Pozirala je na stepenicama i to je bilo dovoljno da svi pohvale interijer vile gdje već otprilike pola godine uživaju sa sinom Viktorom i psom Oscarom.

Čitajte i: Što se događa s Ćorlukom? Nakon 13 dana dao otkaz zbog ‘obiteljskih razloga‘ i nestao s društvenih mreža

Linker
26. travanj 2024 06:24