PAUN PAUNOVIć/CROPIX
Sve je spremno

Doznajemo posljednji modni detalj Haninog vjenčanog stylinga

Još nas samo dva dana dijele od vjenčanja desetljeća između dvoje splitskih glazbenika. Kako doznajemo, Hana će uz vjenčanicu splitskog brenda Arileo nositi salonke poznatog brenda.

Još nas samo dva dana dijele od vjenčanja desetljeća između dvoje splitskih glazbenika. Kako doznajemo, Hana će uz vjenčanicu splitskog brenda Arileo nositi salonke poznatog brenda.

Riječ je o najpoznatijem domaćem brendu iza kojeg stoje dizajneri Ivan i Sandra Ledenko, a čije štikle u svom ormaru imaju brojne dame s naše javne scene, od pjevačice Doris Dragović do atletičarke Sandre Perković i voditeljice Marijane Batinić.

Ledenkovi s Huljićima surađuju već godinama, pa ne čudi Hanina odluka da joj baš ovi supružnici dizajniraju štiklu za njezin najvažniji dan.

Od mlade pjevačice je i vrlo pohvalno što na ovaj način podržava domaće brendove. Premda je mogla posegnuti za nekim razvikanim svjetskim imenima, radije se držala naših, i to njezinih splitskih.

image

Hana Huljić odabrala je za ovaj poseban dan štikle splitskog brenda Ledenko

PAUN PAUNOVIć/CROPIX

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu

Kako smo već pisali, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčat će se u subotu, 19. veljače, a taj će čin proslaviti samo s najužom obitelji: roditeljima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

Hana je za kumu uzela svoju kolegicu, pjevačicu Domenicu Žuvelu, a Grašo je čast ukazao bivšem košarkašu Dinu Rađi.

image

Vjenčanje godine najavljeno je za ovu subotu

ANTE ČIZMIć/CROPIX

Čitajte i: Tko je zapravo sramežljiva Hana Huljić koja je osvojila Grašino srce?

Napomenimo da par planira i drugu proslavu svoje ljubavi na kojoj će slaviti s prijateljima i suradnicima. Spominje se brojka od čak 500 ljudi, što je za očekivati s obzirom da su i Huljići i Grašini poznate obitelji, a fešta je najavljena za kraj ljeta, nakon što Hana rodi. Koju će, pak, kreaciju imati na toj drugoj svadbenoj proslavi Hana još nije odlučila, no s obzirom na sve, najizglednije je da će povjerenje opet dati splitskim dizajnerima.

Hoće li to biti ljepotice kao s fotografije na Instagram profilu ovog splitskog dvojica ili su ipak skrivene od znatiželjne javnosti, brzo ćemo doznati...

Linker
29. travanj 2024 03:07