STIŽE BEBA!

Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu, a znamo i datum vjenčanja!

Kako ekskluzivno doznajemo, mlada pjevačica trudna je već tri mjeseca, a par je roditeljima sretnu vijest priopćio na sam Božić!

Nakon što su se utišale reakcije i komentari na ljubavni brodolom jedne od najdugovječnijih veza na domaćoj javnoj sceni - između Danijele Martinović i Petra Graše u prvoj polovici prošle godine, medijska fama kakvu je svega par mjeseci nakon izazvalo otkrivanje romanse između 45-godišnjeg glazbenika i 14 godina mlađe Hane Huljić nadmašila je sva očekivanja.

Još se krajem prošle godine šuškalo da par planira vjenčanje, pisalo se i da mlada pjevačica već zna koju će vjenčanicu nositi za njihov veliki dan, a sada iz izvora bliskog paru doznajemo da glasine i predviđanja nisu bila daleko od istine te da Hana Huljić i Petar Grašo očekuju dijete, odnosno da su 'trudni' već tri mjeseca.

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Petar Grašo i Hana Huljić u vezi, evo što o tome misli tata Tonči

Osim što prinova u njihovu malu obitelj stiže početkom ljeta, par se, prema istom izvoru, već dogovorio i oko imena bebe u slučaju da bude djevojčica, ali i da Hana rodi sina. Krunu svoje ljubavi par će dočekati u braku, a vjenčanje će se, tvrdi nam izvor, održati 19. veljače ove godine.

image

Za njihovu vezu saznalo se u listopadu prošle godine.

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Čitajte i: Nisu Hana Huljić i Petar Grašo jedini: Ovo je osam parova koji su šokirali domaću javnost

Sretnu vijest koju su roditeljima otkrili na sam Božić još nisu prokomentirali glazbenici koji su 2016. godine surađivali na pjesmi 'Srce za vodiča', a koji su do nedavno bili samo obiteljski prijatelji.

Nakon što se u listopadu prošle godine saznalo za njihovu romansu, obitelj Huljić ih je javno podržala. Odmah su uslijedila i prva šuškanja o trudnoći koja je Grašo jasno demantirao.

"Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", našalio se tada glazbenik koji je nekoliko puta istaknuo kako je sretan s Hanom s kojom se dugogodišnje prijateljstvo pretvorilo u pravu ljubav.

Dok se javnost interesira za lijepe vijesti o njenom privatnom životu, Hana o toj temi šuti, a na svom Instagram profilu najavljuje novu pjesmu za koju je snimila spot. Pjesma će se vjerojatno zvati 'Colours' kako je dala naslutiti hashtagom uz fotografiju na kojom skriva trbuščić.

Linker
28. ožujak 2024 01:31