PONOVNO SLOBODAN

Dr. Dre se razveo nakon duge 24 godine braka: Glazbeni mogul na kraju nije ispao gospodin

Glazbeni producent i reper Andre "Dr. Dre" Young (56), svoj razvod od supruge Nicole Young (51) odlučio je privesti kraju, a taj trenutak je ovjekovječio fotografijom na kojoj pozira ispred ukrasa od balona na kojem je pisalo "divorced af" (u prijevodu: "j....o rastavljen") što je označilo konačan raspad braka glazbenog mogula. No, čini se kako je on to jedva dočekao, piše People.

Naime, njegov prijatelj i kolega glazbeni direktor Breyon Prescott fotografiju je objavio na svom Instagram profilu i popratio je opisom: "Hej pa moj brat @drdre mi je upravo rekao da je ovo konačno!!!" Prescott je na kraju dodao: "Čestitam. Još si uvijek Dre", stajalo je u objavi.

TMZ javlja da, iako je sporazum o razvodu sklopljen, on još nije potpisan. Predstavnik za Dr. Drea nije odmah odgovorio na upit časopisa People o temi razvoda.

Vijest o razvodu došla je nakon dugotrajne i žučne rasprave između dvoje supružnika koja traje od lipnja 2020., kada je Nicole podnijela zahtjev za rastavu. U siječnju je tvrdila da je Dre jednom "držao pištolj na njezinoj glavi", a u srpnju mu je naređeno da joj plaća 3,5 milijuna dolara godišnje kao bračno uzdržavanje.

image

Dr. Dre i bivša supruga Nicole Young

KEVAN BROOKS/ADMEDIA/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye priznao da je javno osramotio Kim Političko podržavanje Trumpa koštalo ga je braka koji sad želi spasiti

U ožujku je njegova odvjetnica Laura Wasser podnijela zahtjev za razdvajanje s tvrdnjom da Youngove "lažne optužbe o obiteljskom nasilju" dokazuju da se bivši "brak nepopravljivo raspao" i da André "više ne želi biti u braku s Nicole".

Dre i Nicole bili su u braku 24 godine u kojem su dobili sina Truicea (24) i kćer Truly (20).

Točno godinu dana nakon Nicoleinog zahtjeva za razvod od glazbenika, Dre je proglašem samcem.

"Status bračnog ili obiteljskog partnerstva prestaje, a stranke se vraćaju u status samaca", stoji u dokumentu o razvodu iz lipnja 2020. "Između tužitelja i tuženika nastale su nepomirljive razlike zbog kojih su se razdvojili", stoji u dokumentu.

Čitajte i: Slavni tata sasvim se dobro snalazi s klincima nakon razvoda, ali rane nažalost nisu zacijelile

Još u veljači, Dre je čak repao o njihovoj razdvojenosti u pjesmi koja je objavljena na Instagram Storyju KXNG Crookeda.

"Pokušavaju me ubiti lažima i tim krivokletstvom", repao je Dre. "Vidim da me pokušavaš j***** dok sam na operaciji / Na intenzivnoj njezi, na samrtnoj postelji, na svom novcu --- / Pohlepna k****, biraj / Djevojka zna kako se novac dobiva", samo su neki od stihova iz njegove pjesme koja vjerojatno govori o razvodu.

Linker
24. travanj 2024 23:30