kao iz bajke

Dugo, toplo ljeto Ivane Paradžiković: Od Dugog otoka, preko penjanja na Papuk do uživancije na ‘najljepšoj plaži svijeta‘

Mnogi od nas bismo htjeli da nam godišnji traje što duže, ali nemamo svi taj luksuz. No, poznata novinarka ove je godine odlučila uživati punim plućima u ljetu prije nego što krene u nove izazove.

Ovo ljeto je za novinarku Ivanu Paradžiković jedno od najdužih i najopuštenijih. Naime, nakon odlaska s Nove TV i završetka magisterija iz odnosa s javnošću na Sveučilištu Sjever u Koprivnici, Ivana je otišla na zasluženi godišnji odmor na kojem uživa još od kraja lipnja.

Na svom Instagram profilu redovito dijeli trenutke s odmora, a na njezinom osmijehu se vidi da u tom gušta kao da nema sutra. I zaista je tako! Sada konačno ima vremena posvetiti se sebi, ljudima, stvarima i hobijima koje voli.

Čitajte i: Morska idila Ivane Paradžiković! Uživa u samoći: ‘Tko rano rani, u špici sezone se kupa na najljepšoj plaži‘

Čim je krenula na odmor, podijelila je fotografiju u kupaćem kostimu na svjetioniku na Dugom otoku, što je njezine fanove potpuno oduševilo jer su je do sada navikli samo gledati na televiziji u poslovnim izdanjima.

Potom se vratila u Zagreb na premijeru filma “Ljubav oko svijeta” Davora i Anđele Rostuhar u zagrebačkom kinu Studentskog centra, na koju je došla u najležernijem izdanju do sada - crnoj majici bez rukava, opuštenim cargo hlačama i japankama.

Za drugi dio njezinog odmora odabrala je otok Vis, gdje je uživala potpuno sama i otkrila da ide prilično rano na plažu jer se "tada može kupati na najljepšoj plaži na svijetu".

Čitajte i: Guštanje koje joj je baš trebalo! Nakon napornog perioda, Ivana Paradžiković uživa u zasluženom odmoru

Bila je i na planinarenju Papukom gdje je podsjetila na važnost Hrvatske gorske službe spašavanja, a u posljednjoj objavi je pokazala kako uživa u vožnji otokom.

Povjetarac u kosi, vruće ljeto i odmor od svih obveza ono je što je Ivani itekako jako dugo trebalo, a sada je konačno i dobila. Iako je nakon 15 godina raskinula ugovor s Novom TV, gdje je izgradila svoju novinarsku karijeru i imidž redakcije Provjereno, promjena joj je dobro došla jer kreće u neke nove izazove, kao što je i sama poručila.

"Došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, rekla je Ivana.

Linker
19. travanj 2024 10:10