Dugo, toplo ljeto

Guštanje koje joj je baš trebalo! Nakon napornog perioda, Ivana Paradžiković uživa u zasluženom odmoru

Za voditeljicu i novinarku ovo će, čini se, biti najbolje ljeto ikada jer sada ima dovoljno vremena u njemu uživati bez opterećenja. A trenutna ‘fjaka‘ ne pada joj tako teško.

Otkako je otišla s Nove TV, novinarka Ivana Paradžiković posvetila se nekim stvarima za koje dosad nije imala baš toliko vremena. Prvo je završila magisterij iz odnosa s javnošću na Sveučilištu Sjever u Koprivnici, a potom se prepustila pravoj uživanciji. Ivana je otišla na zasluženi godišnji, čime se pohvalila i na svom Instagram profilu.

Čitajte i: Ne skida osmijeh s lica! Ivana Paradžiković napravila prvi ‘javni‘ korak nakon odlaska s Nove TV

"Nije preša", napisala je novinarka ispod fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu u prirodnom okruženju, a iz svega se vidi da je Ivana maksimalno opuštena i da uživa u životu.

Dugo, toplo ljeto će, čini se, za Ivanu biti stvarnost jer sada konačno ima vremena potpuno se posvetiti sebi, što joj hektičan raspored tijekom unazad par godina i nije baš dopuštao.

Prije nekoliko dana, jedna od omiljenih televizijskih voditeljica objavila je kratki video na Instagramu u kojem stoji na svjetioniku, dok je dron snima, prvo iz blizine pa iz daljine i otkriva divan krajolik koji je posjetila.

"Uvijek po suncu biram smjer", napisala je vidno zadovoljna Ivana ispod video uratka koji su mnogi pohvalili, a među njima i domaća dizajnerica Matija Vuica.

Već je prošlo dva mjeseca otkako je Ivana otišla s Nove TV. Karijeru na ovoj televiziji započela je još 2003., a od 2009. je vodila je i nešto kasnije uređivala emisiju "Provjereno". Njezin odlazak je fanovima emisije i nje same ostavio gorak okus u ustima, a mnogi od njih su se na društvenim mrežama prijetili da neće više gledati "Provjereno" ako ga Ivana ne vodi.

Čitajte i: Konačno lijepe vijesti! Ivana Paradžiković krenula u novo životno poglavlje

Mnogi su se počeli pitati što se događa kada se Ivana tri tjedna nije pojavila u "Provjerenom". Šuškalo se da je Ivana otišla s Nove TV nakon 15 godina, a to nam je potvrdio i njezin odvjetnik.

"Mogu vam potvrditi da su vijesti točne, raskinuli smo ugovor s Novom TV. Raskid ugovora bio je sporazuman i na obostrano zadovoljstvo", rekao je za Gloria.hr zagrebački odvjetnik Pavličić Bekić.

Nakon ljeta Ivanu čekaju novi profesionalni izazovi s kojima će se sigurno spretno uhvatiti u koštac, a do tada može se prepustiti ljetnim radostima po svom guštu!

Linker
19. travanj 2024 20:40