Najdraža podrška

Duje i Adriana Ćaleta Car sinčića Maura poveli na utakmicu: Je li ovo najslađi navijač ikada?

Hrvatski nogometni reprezentativac, branič francuskog kluba Olympique de Marseille, i njegova supruga toliko uživaju u roditeljstvu da se ni u jednom trenutku ne odvajaju od sinčića. Plavokosa Adriana početkom je tjedna dvomjesečnog dječaka povela i na utakmicu.

U 84 godina dugoj povijesti čuvenog nogometnog stadiona Stade Velodrome, koji danas nosi naziv Orange Velodrome, na njegovim tribinama nije sjedio mlađi navijač – od Maura Ćalete Cara.

Preslatki sinčić jednog od naših stupova obrane na kvalifikacijama za skorašnje Svjetsko prvenstvo, koji je 23. listopada napunio dva mjeseca, na stadion je dovela mama Adriana, a ovaj nezaboravni trenutak nije htio propustiti ni njegov tata.

Presretni roditelji sa svojim su se sinčićem fotografirali prije početka utakmice, a taj moment na tribinama raznježio je sve njihove pratitelje koji su ih obasuli komplimentima.

Čitajte i: Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

"Predivna obitelj", "Najslađi ste" ... napisali su im prijatelji na Adrianinom Instagram profilu na kojem možete pogledati fotke ponosnih roditelja i njihovog sinčića.

image
Duje i Adriana vjenčali su se u njezinom rodnom Dubrovniku na proljeće ove godine.
WWW.STUDIODT.COM

"Tatin najveći navijač", kako je napisala Adriana uz svoju idiličnu objavu, utakmicu je prespavao u maminom naručju, a svima je posebno za oko zapela njegova oblekica. Maleni, naime, već ima dres tatinog kluba, naravno s njegovim imenom na poleđini i brojem 15, što je Dujina pozicija na travnjaku.

Čitajte i: Uživa u majčinstvu: Adriana Ćaleta-Car oduševila fotografijom na kojoj pozira sa sinom

Za specijalan obiteljski izlazak posebno se dotjerala i Adriana. Lijepa Dubrovkinja s magisterijem iz pravnih znanosti za dolazak na glavni nogometni stadion u Marseilleu odjenula je modri sako na prugice i prigodnu kratku suknju koje je upotpunila s trendovskim crnim čizmama. Stasiti Šibenčanin bio je, pak, u sportskom izdanju, kako i priliči pred utakmicu koju će poznati par pamtiti kao prvu – u društvu s najslađim navijačem.

Linker
24. travanj 2024 08:46