vesela vijest

Duje i Ana Čop čekaju bebu: Manekenka uspješno skrivala trudnoću, otkrila je jedna fotka

Poznati par ne voli svoj privatni život dijeliti s javnošću pa ne čudi što su i vjenčanje i dijete htjeli zadržati za sebe.

Hrvatski nogometaš i bivši igrač Dinama Duje Čop i njegova supruga Ana uskoro će postati roditelji. Naime, par je uspješno skrivao ovu sretnu vijest od javnosti, no slučajno ju je otkrila Anina prijateljica Antea Valenta na Instagramu.

Ona je na svom storyju objavila selfie s Anom u liftu, a na njemu se vidi Anin trudnički trbuh. "Moja trudnica je bolja od tvoje. M dođi nama", napisala je uz fotografiju, a slovo M označila je plavom bojom.

Iako je spol djeteta još uvijek nepoznat, Anina prijateljica ovim je potezom sugerirala da će slavni par dobiti dječaka.

Čitajte i: Nakon jedne odgode, konačno uspjeli! Vjenčali se Duje Čop i manekenka Ana Kurobasa

image

Ana Čop

INSTAGRAM

Ana i Duje vjenčali su se lipnju prošle godine u Zagrebu, a ni tu vijest javnost ne bi saznala da ih nisu odali uzvanici na svadbi. Sam Duje objavio je tijekom dana na Instagram Storyju snimku svadbene povorke, a više je videomaterijala sa svadbe objavila influencerica Ema Luketin, koju je par pozvao na vjenčanje.

Nakon crkvenog obreda slavlje se nastavilo na zagrebačkim golf terenima. Ana je na vjenčanju zablistala u čipkastoj voluminoznoj vjenčanici, dok je Duje imao elegantno crno odijelo. Prije vjenčanja bili su u vezi sedam godina, a zaruke su pale na Božić 2019.

Iako su vjenčanje planirali za 2020. godinu, koronavirus im je pokvario planove.

"Mi smo trebali imati svadbu u svibnju ali smo nažalost morali odgoditi. Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano. Ali generalno sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki možda novi datum. S obzirom na nogometnu sezonu još uvijek ne znamo kad će to biti, ali imamo ideju za zimsko vjenčanje, tako da se nadamo da će biti uspješno", rekla je Ana prošle godine u emisiji In Magazin.

Linker
25. travanj 2024 04:06