slavlje na golf terenima

Nakon jedne odgode, konačno uspjeli! Vjenčali se Duje Čop i manekenka Ana Kurobasa

Mladenka je zablistala u voluminoznoj vjenčanici, a mladoženja je bio elegantan u prigodnom odijelu. Nogometaš Duje Čop uplovio je u bračne vode s manekenkom Anom Kurobasom nakon sedam godina veze.

Nogometaš Duje Čop i manekenka Ana Kurobasa vjenčali su se u Zagrebu, a da ih su uplovili u bračnu luku - odali su uzvanici svadbe. Sam Duje objavio je tijekom dana na Instagram Storyju snimku svadbene povorke, a više je videomaterijala sa svadbe objavila influencerica Ema Luketin, koju je par pozvao na vjenčanje.

Par se nakon crkvenog obreda zaputio na zagrebačke golf terene, gdje je upriličeno glamurozno slavlje. Ana je zablistala u voluminoznoj vjenčanici, a Duje je bio elegantan u klasičnom odijelu.

Par je, inače, u vezi sedam godina, a zaručili su se na Božić 2019. godine. Iako su vjenčanje planirali za svibanj 2020., zbog koronavirusa planove su odgodili i odlučili se na lipanj 2021.

image
InstaStory/Ema Luketin

'Mi smo trebali imati svadbu u svibnju ali smo nažalost morali odgoditi. Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano. Ali generalno sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki možda novi datum. S obzirom na nogometnu sezonu još uvijek ne znamo kad će to biti, ali imamo ideju za zimsko vjenčanje, tako da se nadamo da će biti uspješno’, rekla je Ana prošle godine u emisiji In Magazin.

image
InstaStory/Ema Luketin

Samozatajni par detalje ljubavne veze drži za sebe, no povremeno obožavateljima putem društvenih mreža daju uvid u njihov zajednički život. Nije vjenčanje jedina novost u životu nogometaša. Naime, Čop se nedavno vratio u Dinamo, i to nakon šest i pol godina.

Linker
24. travanj 2024 10:31