SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX
pohvalili se

Dušan Bućan vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Sarom! ‘Da‘ su izrekli u Istri, a ona je zablistala u bajkovitoj vjenčanici

Spaja ih ljubav prema putovanjima, a sada su svoju dvoipolgodišnju vezu odlučili dignuti na višu razinu.

Spaja ih ljubav prema putovanjima, a sada su svoju dvoipolgodišnju vezu odlučili dignuti na višu razinu.

Glumac Dušan Bućan i njegova djevojka, manekenka libijskih korijena Sara Hdagha, izrekli su 'sudbonosno da' prošlog vikenda nakon dvije i pol godine veze. Vjenčanje je bilo u Grožnjanu u Istri, a par se na svojim Facebook profilima pohvalio sretnom viješću.

"Napravili smo to", napisala je Sara na Facebooku uz fotografiju na kojoj ljubi svog supruga u raskošnoj vjenčanici od čipke. Ona je najmlađa sestra manekenke Jasmine Hdaghe koja već neko vrijeme živi u Americi.

Dušan nam je u kratkom razgovoru otkrio da se vjenčanje odvilo u krugu najbližih te da Grožnjan nisu odabrali iz nekog psoebnog razloga, već zato što im je jednostavno prirastao srcu.

image
Dušan Bućan i Sara Hdagha na putovanju u Mozambiku.
DUšAN BUćAN

Čitajte i: Obožavani Dušan Bućan! Kao konobar je loš, kao glumac i jahač odličan pa je na konju došao do Crnog mora

Dušan i Sara vezu su javno potvrdili tek u početkom prošle godine kada su zajedno došli na na premijeru predstave "Idiot" Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u zagrebačkom HNK.

image
Dušan Bućan u Mozambiku.
PRIVATNI ALBUM DUšAN BUćAN

Kako je poznato, spaja ih ljubav prema putovanjima - zajedno su bili već u mnogo zemalja, a posljednja je put u Mozambik, gdje su snimali i dokumentarni film.

Inače, Bućan se prije dvije godine s producentom i putopiscem Borisom Veličanom otisnuo u neobičnu avanturu. Na put dugačak 1300 kilometara prijatelji su krenuli samo na konjima.

image
Dušan Bućan i Boris Veličan krenuli su na konjima na dvomjesečni put do Crnog mora.
RANKO SUVAR/CROPIX

"Za mene je ovaj put ostvarenje dječačkog sna jer obožavam jahati. Do sada mi je najduža ruta na konju bila od Korduna do otoka Krka pa će ovo biti pravi izazov", rekao je tada Bućan za magazin Gloria, koji se prije 11 godina preselio iz rodnog Zagreba na ranč, gdje ima tri konja, u kordunskom selu Golinja. O cijeloj avanturi snimili su i putopisni dokumentarac ‘Na putu: Konjima do Crnog mora’.

Čitajte i: Jahanjem do Crnog mora: Na put dug 1300 kilometara krenuli su na - konjima

Linker
26. travanj 2024 12:35