Vrckava moda

Ecija Ivušić kao Elle Wood: I mi svoju plavušu s Harvarda imamo, no netko je drugi ukrao svu pažnju

Domaća voditeljica pokazala kako bi bez ikakvog problema mogla uskočiti u ulogu koja je obilježila karijeru Reese Witherspoon - legandarna romantična komedija ‘Plavuša s Harvarda‘ koja prati život i školovanje Elle Wood - šminkerice u ružičastom.

Ecija Ivušić utjelovila je jednu od najpoznatijih plavuša - onu s Harvarda. Naša voditeljica prigrlila je svoju vrckavu stranu i odijenula je 'uniformu' omiljenog filmskog lika Elle Wood - kombinacije u ružičastoj i crvenoj boji. Cijeli dojam ne bi bio nimalo potpun bez svesrdne pomoći Ecijinog ljubimca, chihuahue po imenu Rio.

Rio i Ecija savršen su par, a on kao svaki pravi pseći šminker zna kako dobro nositi pseće kreacije i pozirati za kameru. Ivušić je za ove filmske slike pozirala pored bazena.

Prvo je odijenula usku haljinu nježno ružičaste boje, koju je uparila s nenametljivim sandalama na platformu u boji kože. Rio je spremno pozirao uz gazdaricu s ružičastom maramom oko vrata.

Čitajte i: Vraća se Plavuša s Harvarda: Uskoro ćemo saznati kako izgleda legendarna Elle Wood u četrdesetima

'To je taj novi nastavak'

Idućeg dana Ecija se odlučila za vatreno crvenu kombinaciju, te je na jednostavnu pencil suknju obukla crvenu kožnu jaknu ultramodernog crop kroja. Za ružičaste detalje tu je opet bila chihuahua u stiliziranoj vestici. Ljubimac u jednoj ruci, a ružičasta torbica u drugoj od Ecije su stvorili domaću verziju Elle Wood.

Sve je dodatno zaokružila ružičastim čizmicama s otvorenim prstima, koje su se savršeno uklopile uz poziranje kraj bazena.

Prijatelji i pratitelji oduševljeni su ovom foto-pričom koju im je priuštila Ecija. Osim komplimenata Eciji na dobrom izgledu i pogođenim modnim kombinacijama, mnogi su prihvatili njezinu šalu.

"Znači to je taj nastavak, što su najavljivali", kazali su joj. Drugi su pak komentirali da bi htjeli posuditi nešto iz Riovog ormara - budući da se i ljubimac pokazao kao veliki modni znalac i šminker.

Linker
18. travanj 2024 20:34