PONOSNI RODITELJI

Ekskluzivne fotografije: Bruno Petković i Iva Šarić u Zagrebu krstili sina pola godine nakon rođenja!

Poznati par, nogometaš i novinarka, krstili su sina Adriana u Zagrebu. ‘Uhvatili‘ smo ih na parkiralištu kuće uoči odlaska u crkvu.

Otprilike pola godine otkako je došao na svijet, domaći par Bruno Petković i Iva Šarić, krstili su prvog zajedničkog sina, doznajemo iz pouzdanih izvora. Maleni Adrian kršten je u Zagrebu, a fotograf Cropixa uhvatio ih je prije odlaska u crkvu na parkiralištu ispred kuće. Prvo je s djetetom izašao slavni nogometaš, potom ga je predao u naručje prijatelja, nakon toga su izašli Ivini sinovi iz prvog braka - Carlos i Leon Leko, a posljednje se pojavila i voditeljica te novinarka Iva Šarić.

image
Bruno Petković
RANKO SUVAR/CROPIX

Mlada majka odjenula je elegantne hlače 3/4 dužine u bež boji, svijetlu košulju, a na nogama je imala luksuzne Bottega Veneta mrežaste sandale koje je već nosila prije nekoliko tjedana na promociji dječje slikovnice u Zagrebu. Kosu je raspustila, a u rukama je nosila sako te tenisice u koje će se vjerojatno preobući u restoranu. Njezin zaručnik Bruno odabrao je elegantno odijelo u plavoj boji, a umjesto cipela, odlučio se za bijele tenisice.

Rođenje u travnju

Malenoga je rodila u poznatoj privatnoj klinici Podobnik u travnju ove godine, a tata Bruno odmah je primio svoga sina i držao ga u naručju. Gloria je nekoliko mjeseci ranije saznala kako par očekuje prinovu, a Petković, iako rijetko u medijima govori o privatnom životu, tu je informaciju potvrdio za naš magazin.

image
Iva Šarić izlazi iz kuće.
RANKO SUVAR/CROPIX

"Nema veze što ste doznali", raspoloženo nam je kazao, dodavši da se prinovi posebno raduju njegovi roditelji Ruža i Jakov te Brunin brat Matej i sestra Iva.

Samo dva mjeseca nakon poroda, Iva je pozirala za naš medij te priznala: "Najvažniji trenuci u mom životu u proteklih deset godina definitivno su rođenja moje trojice sinova".

Čitajte i: Bruno Petković postao tata! Iva Šarić rodila zdravog dječaka, dali mu lijepo i ne tako često ime

"Sada sam okupirana Adrianom koji je na svijet došao u travnju. Predivna je beba i svi smo u obitelji zaljubljeni u njega. Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju. Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam", rekla je te dodala kako se Bruno odlično snašao kao otac te kako joj maksimalno pomaže.

image
Iva Šarić i Bruno Petković krstili su sina Adriana
RANKO SUVAR/CROPIX

Spojio ih je - intervju

Ljubavna priča Brune i Ive započela je vrlo neobično. Naime, krajem 2019. Iva je ekskluzivno odradila intervjuu s Brunom za emisiju Klub 7. On joj je bez suzdržavanja odgovarao na pitanja i nasmijavao je svojim dosjetkama.

Čitajte i: Iva Šarić progovorila o Petkoviću i njihovom sinu: 'Malo sam se čak i bojala kako će ga dečki prihvatiti'

Naglasio je pritom da nikad ne bi izabrao biti novinar kad se ne bi bavio nogometom, a odgovorio je i na škakljiva pitanja poput onog je li u ljubavnoj vezi. Tada je rekao da je slobodan i da uživa u slobodi, no nije dugo trebalo da se on i Iva povežu na nekoj novoj razini. U proljeće 2020. Bruno je viđen čak dva puta u Ivinom društvu, po čemu se moglo naslutiti da su postali par. Dijete su dobili u travnju ove godine, a zaručio ju je pola godine kasnije.

image
RANKO SUVAR/CROPIX
Linker
10. travanj 2024 13:50