Sretna obitelj

Iva Šarić progovorila o Petkoviću i njihovom sinu: ‘Malo sam se čak i bojala kako će ga dečki prihvatiti‘

Dok Petković nastupa za hrvatsku reprezentaciju, njegova djevojka Iva Šarić bodri ga od doma, gdje provodi vrijeme sa njihovim novorođenim sinom i sinovima iz prvog braka. Iako par skriva privatni život od javnosti, voditeljica je ipak otkrila neke detalje o prinovi.

Prošlo je gotovo već dva mjeseca otkako je hrvatski reprezentativac Bruno Petković dobio svoje prvo dijete - sina Adriana s voditeljicom i novinarkom Ivom Šarić. Malenoga je rodila u poznatoj privatnoj klinici Podobnik, a tata Bruno odmah je primio svoga sina i držao ga u naručju.

Čitajte i: Bruno Petković postao tata! Iva Šarić rodila zdravog dječaka, dali mu lijepo i ne tako često ime

Par svoj privatni život skriva od javnosti, no Iva je nakon dva mjeseca ipak progovorila o sinčiću i kako su ga prihvatili njezina dva sina iz bivšeg braka.

"Budući da sam prije dva i pol mjeseca rodila, kažem Antoniju da me sad dignuo s porodiljnog, prisilno, ali sam u principu cijelo vrijeme doma s bebom i sa svojim dečkima. Ovo je bila iznimna situacija, mislim da će do jeseni tako ostati", rekla je za IN Magazin Nove TV.

image
Bruno Petković dolazi po Ivu Šarić i svoju bebu u rodilište Podobnik.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene jako iznenadili time kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim", dodala je Iva.

image
Iva Šarić rodila je početkom travnja 2021. u privatnoj klinici Podobnik.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Iako su vijesti da očekuju prvo dijete željeli sakriti do samog kraja, Gloria je ekskluzivno doznala za privatnu sreću popularnog para.

Naši fotografi su ih snimili kako izlaze iz svog stana, a na fotografijama se jasno moglo vidjeti da je Iva u visokoj trudnoći. Bruno je, kada smo ga upitali da prokomentira fotografije, rekao da je sretan zbog dolaska prinove te ga ne smeta što je otkrivena njihova tajna.

image
Iva Šarić s povećim trudničkim trbuhom.
COPYRIGHT GLORIA

Čitajte i: Bruno Petković je s Ivom Šarić već razgovarao o ljubavi, moguće je da je zaiskrilo baš u tom trenutku...

Inače, par se upoznao krajem 2019. kada je Iva ekskluzivno odradila intervjuu s Brunom za emisiju Klub 7. On joj je bez suzdržavanja odgovarao na pitanja i nasmijavao je svojim dosjetkama. Među njima je već tad zaiskrilo, a za vezu se saznalo prošlog ljeta. Iva iz braka s Jerkom Lekom ima dva sina - Carlosa i Leona.

Linker
23. travanj 2024 01:47