HRT / Screenshot
slab na brinete

Bruno Petković je s Ivom Šarić već razgovarao o ljubavi, moguće je da je zaiskrilo baš u tom trenutku...

Dinamov nogometaš Bruno Petković donedavno je uživao u svom slobodnom statusu. Međutim, čini se da se nakon poslovnog razgovora između nogometaša i novinarke ipak dogodila želja za daljnjim prisnijim druženjem o čemu svjedoči i fotografija od prije nekoliko dana, koju je Gloria ekskluzivno dobila i objavila.

Krajem 2019. novinarka Iva Šarić je ekskluzivno odradila intervjuu za emisiju Klub 7 s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj. Sjedeći kraj slavnog Dinamovca, Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama.

Naglasio je pritom da nikad ne bi izabrao biti novinar kad se ne bi bavio nogometom, a zgodnoj brineti je bez suzdržavanja odgovorio i na najzahtjevnija pitanja, kao i ono je li u ljubavnoj vezi.

Tada je bez zavlačenja izjavio da uživa u slobodi, a čini se da su se nakon tog službenog razgovora Iva i Bruno povezali na nekoj novoj, po svemu sudeći prisnijoj razini. Kako smo nedavno ekskluzivno doznali - posljednja dva vikenda hrvatski reprezentativac viđen je u primamljivom društvu. Najprije u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ovog vikenda i na privatnoj večeri s Ivom Šarić, bivšom suprugom nekadašnjeg nogometaša, a danas nogometnog trenera Jerka Leke.

Privatni album
Naš izvor navodi kako je ovo drugi put da su Bruno i Iva viđeni zajedno - prvi puta u zagrebačkom Okrugljaku, a sinoć na privatnom druženju.

Voli brinete i ljubiteljice sporta i avanture

Iako su mediji zvijezdu Dinama romantično povezivali s tenisačicom Donnom Vekić, Bruno se ipak više posvetio novinarki Ivi Šarić koja, mnogi su primijetili, neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu djevojku Teu Slavicu.

Obje dame su atraktivne brinete kojima akcija nije strana. Tea je velika ljubiteljica jahanja, voli surfanje valovima, dok se Iva redovito bavi sportom: obožava skijanje, rolanje i trčanje...

Zagreb, 270919.
Tea Slavica, misica, manekenka i djevojka Dinamovog napadaca Brune Petkovica sa svojom kobilom u KK Jarun.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
Tea Slavica, studentica međunarodnog poslovanja na zagrebačkoj Američkoj visokoj školi Rochester Institute of Technology, unuka je Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica.

Split, 240319.
Osamnaest djevojka koje se kandidiraju za izbor Miss Universe Hrvatske 2019 okupile su se u hotelu Park gdje im je aktualna Miss za 2018. godinu Mia Pojatina davala savjete.
Na fotografiji: Tea Slavica.
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilić / Hanza media
Tea Slavica bila je kandidatkinja za izbor Miss Universe Hrvatske 2019.

"Smatram da je općenito bilo kakvo vježbanje jako zdravo za mentalno zdravlje te izbacivanje negativne energije, samo ono mora ući u rutinu osobe. Ja bez aktivnog vježbanja ne mogu zamisliti dan. Nekada se probudim u šest, i napravim trening doma na traci za trčanje, ako taj dan neću stići do studija ili teretane. S dolaskom proljeća volim ići na Jarun i rolati.", rekla nam je Iva u nedavnom intervjuu.

Instagram
Iva Šarić

S druge, pak, strane manekenka Tea Slavica studentica je međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology, dok je bivša supruga Jerka Leke završila poslovnu ekonomiju i financije, a specijalizirala je komunikacijski menadžment. Atraktivne brinete velike su ljubiteljice mode što se može vidjeti po modnim komadima koje nose, a vole i putovanja...

Igor Dugandzic

"Putovanja su moja strast. Svaki mjesec odem iz Zagreba barem na vikend. To sam prenijela i na djecu, i sada oni sami već smišljaju gdje sljedeće putujemo. Svako putovanje mi je najdraže, zaista je teško izdvojiti. Volim Aziju, Singapore je prekrasan, Tajland je mjesto gdje ću se sigurno vratiti, volim sva mjesta po Italiji, Istanbul mi je drugi dom, U većini europskih gradova mi žive prijatelji i onda ih volim zbog njih, i u svakome imam najdraži restoran i lounge bar", dodala je Iva koja ima još jedan hobi što joj je veliki plus, a to je kuhanje i pečenje kolača.

"Meni je to poput terapije. Svaki dan kuham jer imam dvoje djece. Inspiraciju dobivam od prijateljica, često razmijenjeno recepte i onda isprobavam nešto novo", rekla je majka Carlosa i Leona koji su veliki zaljubljenici u nogomet.

Čitajte i:

Donna Vekić napokon progovorila o odnosu s Brunom Petkovićem: 'Najbolje se slažemo'

Ljubav kao da nije ni postojala: Pukla veza Dinamovca i manekenke, izbrisala ga je sa svog Instagrama

Zvijezda Dinama ljubi ljepoticu Teu: Uživamo u slatkim čarima zajedničkog života

Iva Šarić o novom poslu i životu s dvoje djece: 'Svaki dan isti show, ali ne popuštam'

Linker
20. travanj 2024 13:15