Nedostajalo je samo jedno...

Ekskluzivne fotografije: U bajkovitoj vjenčanici domaća dizajnerica izrekla ‘da‘ u dalekoj Škotskoj

U uskom krugu obitelji svog dugogodišnjeg partnera s kojim ima djevojčicu Lily, Anita Dujić, odlučila je ovu godinu završiti u velikom stilu...

Nekadašnja manekenka, a danas dizajnerica nakita i dekoraterka setova - Anita Dujić (36), neplanirano i spontano odlučila je izazovnu 2020. završiti na najljepši mogući način - razmjenom bračnih zavjeta s partnerom Duncanom Broadfootom (38). Vjenčanje se održalo 29. prosinca u Glasgow University Chapel u Duncanovoj rodnoj Škotskoj, gdje je Anita s njihovom jedno i pol godišnjom kćerkicom Lily stigla početkom prosinca.

image
Mladenci su zavjete izmjenili su u kapelici Glasgow University u Duncanovoj rodnoj Škotskoj.
ROSS ALEXANDER

- Nakon jučerašnjih vijesti o potresu srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Cijeli dan pratili su me pomiješati osjećaji sreće, ljubavi i brige. Vjenčanje je bilo bajkovito, sve je bilo svedeno na minimum što se tiče gostiju, držali smo se propisanih mjera, a malo slavlje u krugu najuže obitelji je bilo u domu Duncanovih roditelja Cecilije i Johna. Naravno, nedostajali su mi moja obitelj i prijatelji, ali kad završi ova pandemija, napravit ćemo feštu u Hrvatskoj - rekla nam je Anita koja je na vjenčanju zablistala u elegantnoj kreaciji mostarske dizajnerice Sanje Dujmović, vlasnice brenda La jupe dok je Duncan nosio tradicionalni kilt.

image
Ceremonija je bila intimna, tek uz obitelj Anitinog izabranika.
ROSS ALEXANDER

Anita i kćerkica Lily još će neko vrijeme provesti u Glasgowu s Duncanom, u domu njegovih roditelja uređenom u viktorijanskom stilu.

- Kuće je zaista impresivna, kada sam bila tu po prvi put ostala sam zatečena jer takve interijere najčešće viđamo samo u filmovima. Ovo je druga godina zaredom da smo za blagdane u Glasgowu, 2018. sam bila u visokom stadiju trudnoće pa nismo mogli putovati, no svakako planiramo održavati tu tradiciju. Škotska je predivna zemlja s jako dragim i gostoljubivim ljudima. Veliki su veseljaci i jako srčani. Tu se osjećam kao doma, od prvog trenutka - kaže Anita koja je svog supruga, škotskog menadžera lokacija, upoznala 2017. na Visu, na snimanju filma 'Mamma Mia 2', na kojem su oboje radili. Duncan u siječnju putuje u Indiju zbog traženja lokacija za nove filmske projekte, a Anita će se s Lily vratiti u Zagreb.

image
Anita je nosila haljinu mostraske dizajnerice Sanje Dujmović, vlasnice brenda La jupe.
ROSS ALEXANDER
image
Duncan je na svoje vjenčanja, kako to i priliči u Škotskoj, nosi kilt u zelenim tonovima.
ROSS ALEXANDER

Naime, ovaj je bračni par netom prije zagrebačkog potresa u ožujku kupio stan u zgradi koja je poprilično stradala i dobila crvenu naljepnicu pa se nadaju da će se uskoro šteta sanirati te da će konačno moći sviti svoje obiteljsko gnijezdo na jednoj lokaciji.

image
Uz mladence najveselija je svakako bila njihova djevojčica Lily koja će u siječnju proslaviti drugi rođendan.
ROSS ALEXANDER

- Ova godina nas je naučila strpljenju, kao i tome da se moramo uvijek držati skupa i paziti jedni na druge. Priželjkujem prvenstveno mir, zdravlje i ljubav za sebe i svoju obitelj. Neke dobre vijesti za promjenu, naziranje kraju ovoj agoniji u kojoj se cijeli svijet našao, ponovnom bezbrižnom zagrljaju s prijateljima i dragim ljudima, napretku u svakom smislu i da se nas nov dom napokon obnovi - zaključuje.

image
Mladenki je, priznala nam je, najviše nedostajala njena obitelj, ali će zato slavlje za njih prirediti kad se pandemija smiri.
ROSS ALEXANDER
Linker
06. travanj 2024 13:29