Karmela nas uvijek oduševi svojom pojavom.
 Matej Dokić
Radikalna promjena života

EKSKLUZIVNO! Karmela Vukov-Colić: Moja istina o odlasku s televizije

Popularna TV voditeljica Karmela Vukov-Colić ekskluzivno otkriva zašto nakon više od tri desetljeća staža odlazi s HRT-a te kako će kao slobodni strijelac aktivirati svoje 'rezervne planove' - blog i YouTube kanal.

Nakon vijesti da Karmela Vukov-Colić (50) odlazi s HRT-a, nacionalne TV kuće u kojoj je provela više od tri desetljeća, točnije 31 godinu, krenulo se špekulirati s pitanjem svih pitanja - zašto je potpisala sporazumni prekid radnog odnosa s 1. prosincem, i kamo odlazi omiljena TV voditeljica. Ona dosad o svemu tome nije rekla ni riječ. Nakon povratka iz Dubaija, gdje je bila sa sinom Noom (jer svake godine odu zajedno na neko lijepo putovanje) vratila se na posao ne obazirući se na komentare da je počela 'pucati po šavovima' te da je dobila ponudu neke komercijalne televizije.

- Nije mi bila namjera napustiti HRT, nisam o tome razmišljala, no život ponekad ima drukčiji scenarij... Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super - jer radila sam posao koji volim. No, u jednom trenutku organizam kaže – dosta. Kako su se pojavila različita nagađanja, shvaćam da trebam nešto reći i skratiti priču', objašnjava u intervjuu za novi broj magazina Gloria gdje govori s kakvim emocijama odlazi, koliko je dugo vagala odluku, što će sada raditi te boji li se neizvjesnosti.

Linker
18. travanj 2024 01:47