Nezaboravni trenutak

Faca se prisjetio najdražih scena iz ‘Seksa i grada‘: Otkrio tko stoji iza vjetra u krevetu koji je ispustila Carrie

Ako ste pomno pratili seriju ‘Seks i grad‘, sigurno se sjećate scene kada Carrie ispusti vjetar dok leži u krevetu s Facom. S tim trenutkom smo se poistovjetili mnogi od nas, a Chris Noth otkrio je kako je ta scena napravljena.

'Seks i grad' jedna je od serija koju možemo gledati iznova i iznova i svaki put ćemo avanture četiri dame proživljavati na jednako uzbudljiv način. Puno scena i izjava glumaca ušlo je u legendu i s njima se možemo poistovjetiti u stvarnom životu, a Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon nesumnjivo su se odlično zabavljale snimajući ih.

Ljubav glavne protagonistice Carrie Bradshaw, 'Faca', bio je tada najpoželjniji muškarac s malih ekrana za kojim su uzdisale mnoge žene. Utjelovio ga je Chris Noth koji se s vremena na vrijeme prisjeti snimanja serije, a gostujući u The Kelly Clarkson Showu otkrio je neke od svojih najsmješnijih trenutaka sa svojom kolegicom Parker.

image
Sarah Jessica Parker i Chris Noth dobro su se zabavljali snimajući 'Seks i grad'.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zaradila je milijune i proslavila se u cijelom svijetu, no u svojoj trgovini u New Yorku pokazala je svoje drugo lice

"Najdraža scena, ali ujedno i najgora, kada je Carrie ostavio dečko preko 'post it' papirića. Pomislila sam 'ovo je toliko pogrešno'", rekla je Kelly.

Noth je tada otkrio svoju omiljenu scenu: "Najbolje mi je bilo kada je ispustila vjetar u krevetu. Inzistirao sam na tome da ja napravim zvuk kako bi trenutak djelovao autentično jer sam stručnjak za prdeže. Odlična je bila ta scena jer je Carrie pokušala staviti glavu pod pokrivač, a ja sam rekao: 'Neee, ne radi to, tamo je najgore'", prisjetio se glumac.

Potom je spomenuo i scenu kada je Faca stavio jastuk koji ispušta zvuk prdeža na stolicu na koju je Carrie trebala sjesti. "Dodavala mi je umak za tjesteninu, a ja sam joj stavio jastuk na stolicu. Potom je sjela i začuo se onaj zvuk 'prrrr'. Potom smo se smijali kao luđaci", ispričao je Noth uz smijeh.

image
Kristin Davis, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall.
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Njegova najdraža scena iz treće sezone, dodao je, jest kada oboje padnu u ribnjak u Central Parku u New Yorku.

Čitajte i: Carrie i ekipa se vraćaju! Potvrđen nastavak serije 'Seks i grad', ali ne bez drame

image
Scena u kojoj Faca i Carrie padaju u ribnjak bila je posebno simpatična i smiješna.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Uživao sam s njom padati u ribnjak u Central Parku. Ta scena snimana je u jednom pokušaju pa smo imali samo jednu priliku. Bilo je odlično", rekao je Noth.

Inače, Sarah Jessica Parker najavila je nastavak serije pod novim nazivom "And Just Like That..." koja će pratiti živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Međutim, Kim Cattrall neće reprizirati svoju ulogu zbog nesuglasica s Parker, a Page Six napisao je kako u novim epizodama nećemo gledati ni Chrisa Notha. Ipak, Noth je napomenuo da sve može promijeniti u zadnji čas, čime je suptilno naznačio da šuškanja Page Six-a možda i nisu istinita.

Linker
14. travanj 2024 09:48