Megapopularna serija

Gdje je nestala omiljena glumica? Druga sezona ‘Euforije‘ prošla je kroz drastične izmjene

Postoje brojne spekulacije koje tvrde kako je glumica zbog privatne svađe s autorom serije, jednostavno ‘izletjela‘ s malih ekrana.

Nakon što je prikazivanje nekoliko puta bilo odgođeno zbog situacije s pandemijom, nedavno su na ekrane došli dugoiščekivani novi nastavci hit serije Euforija. Čak tri godine nakon ogromnog uspjeha prve sezone Rue i njena kompanija konačno su se vratili, no čini se da je s dodatnim vremenom i autorska ekipa odlučila dorađivati ono što su prvo napisali. Originalni scenarij za drugu sezonu sadržao je brojne zaplete i radnje koji su jednostavno "ispali" iz finalne verzije piše BuzzFeed.

Nije tajna da je tvorac serije Sam Levinson gotovo preradio drugu sezonu za vrijeme dok su čekali početak snimanja. Zapravo, Zendaya je išla toliko daleko da je rekla kako je "većina originalno planirane sezone odbačena. Jako malo je ostalo u verziji koju sada gledate", kazala je zvijezda serije. No, glumica smatra da su te promjene itekako bile dobre. "Stvari koje su ispale, definitivno su trebale umrijeti", kazala je.

image

Zendaya tumači glavnu ulogu u seriji 'Euforija'.

ALAMY/PROFIMEDIA

Možda jedan od najvećih skandala oko druge sezone su spekulacije oko toga da je uloga Kat uvelike reducirana iz serije, nakon što se glumica Barbie Ferreira navodno jako posvađala s autorom serije Samom.

Čitajte i: Nakon što je priznala kako joj smetaju golišave scene, Sydney Sweeney se pojavila u opuštenom izdanju

Nepotvrđena je informacija da je Barbie otišla sa seta usred snimanja zbog žestoke svađe, zbog čega joj je Sam drastično izbacio rečenice i pojavljivanje.

'Interno putovanje'

Anonimni izvori tvrde da je Sam forsirao priču kako se Kat bori s poremećajem prehrane u drugoj sezoni, što nije najbolje sjelo aktivistici body positivity pokreta Barbie.

image

Glumica Barbie Ferreira.

LANDMARK/PROFIMEDIA

Iako ništa od ovih spekulacija nije potvrđeno, gledatelji su primijetili da se Kat jedva pojavljuje u ovoj sezoni, a njen bizaran prekid s Ethanom samo su podgrijale spekulacije da je glumica posvađana s autorom.

Iako Barbie nije komentirala glasine o svađi, priznala je da je u ovoj sezoni njen lik nešto izmijenjen, priznajući da nije dobila očekivanu pažnju.

"Katino putovanje u ovoj sezoni je malo više interno i misteriozno za publiku. U tajnosti prolazi kroz velike egzistencijalne krize. Malo se pogubila - kao i svi drugi u ovoj sezoni. Tema je takva da su svi pomalo ludi", kazala je glumica Barbie Ferreira.

Linker
20. travanj 2024 10:59