Ljubav nema rok

Glumac nikako ne može preboljeti prvu suprugu: ‘Nikad ne prestanete tugovati‘

Tucci, poznat po brojnim ulogama u uspješnim filmovima i serijama, prvu je suprugu izgubio još 2009., a sada je otkrio da je ni nakon svih ovih godina nije prebolio.

Gubitak najdražih osoba u životu nikad se ne preboli, tako je i u slučaju glumca Stanleya Tuccija, koji se prisjetio smrti svoje prve supruge Kate Tucci. Iako je prošlo više od 10 godina, ovaj 60-godišnji glumac i dalje žaluje zbog tog gubitka. Zvijezda brojnih serija i filmova otvorio se u intervjuu za televizijsku kuću CBS. Kazao je da još žaluje za suprugom Kate koja je preminula od karcinoma dojke 2009., u dobi od 47 godina.

"Nikad ne prestanete žalovati. Teško je i danas, nakon 11 godina. Još uvijek je teško i uvijek će biti teško", kazao je Tucci. S Kate je dobio troje djece, 21-godišnje blizance Nicola i Isabel te kći Camillu (19). Kate Tucci radila je kao socijalna radnica, zajedno su uz svoju djecu odgajali i dvoje djece iz njenog prvog braka.

Pogledajte video

"Teško je, ali ne možete dopustiti... i ona nikad ne bi htjela da itko od nas uvalja u tu tugu i da nam ona preuzme živote. Ona to nikada ne bi htjela, nije bila takva", opisao je svoju voljenu prvu suprugu Stanley, kojeg hrvatska publika zna još od uloge u seriji "Hitna služba", pa sve do glume u filmskoj franšizi "Igre gladi".

Čitajte i: One su se suočile s teškim dijagnozama: ‘Velik broj žena ne ide na preventivne preglede iz straha‘

Zajedno unatoč svim nevoljama

U braku s prvom suprugom Stanley je bio od 1995. Iako su imali kratku krizu 2002. kada ju je Stanley ostavio zbog glumice Edie Falco, s kojom je glumio u dvije predstave na Broadwayu - ubrzo se vratio supruzi i djeci. Ostali su zajedno do Kateinog gubitka bitke s opakom bolesti.

image
Stanley Tucci sa suprugom Kate na premijeri filma 'Vrag nosi Pradu' iz 2006.
CAMILLA MORANDI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nekoliko godina nakon smrti prve supruge, Tucci se vjenčao engleskom književnom agenticom Felicity Blunt, starijom sestrom glumice Emily Blunt. S drugom suprugom u braku je od 2012., a par je dobio dvoje djece sina Mattea Olivera (6) i kćerkicu Emiliu Giovannu (2).

Čitajte i: Pomoć u kući ženama s karcinomom: ‘Ljudi su jako usamljeni, ovo će koristiti na mnogo razina‘

O velikom gubitku Stanley je govorio i nedugo nakon što je Kate umrla. "Još uvijek postoji to krivljenje samog sebe, što ne možeš raditi, ali ipak radiš. A većinu vremena sam uglavnom tužan", kazao je glumac godinu dana nakon smrti supruge.

Linker
26. ožujak 2024 23:46