Marijana Mikulić
 Boris Kovačev / Hanza Media
Poznata majka iz svoje perspektive

Glumica odgovorila Hani Hadžiavdagić na oštru prozivku: 'Iznad moje glave tisuću je upitnika!'

Marijana Mikulić glumica je i majka trojice dječaka. Iz svoje je perspektive na blogu odgovorila influencerici Hani Hadžiavdagić, koja je nedavno kritizirala majke kojima je teško dane karantene provoditi uz njihovu djecu.

Marijana Mikulić glumica je i majka trojice dječaka. Iz svoje je perspektive na blogu odgovorila influencerici Hani Hadžiavdagić, koja je nedavno kritizirala majke kojima je teško dane karantene provoditi uz njihovu djecu.

Blogerica i bivša voditeljica Hana Hadžiavdagić kritizirala je nedavno na svom Instagramu žene koje govore da im je teško tijekom karantene biti zatvorenima s djecom. Hana je napisala kako je svjesna da nije kompetentna govoriti na tu temu pa je o svemu progovarala kao promatračica situacije koje je okružuju.

"Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni. Te beba ovako, te starije dijete onako... Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno, kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove", pričala je Hadžiavdagić.

Zar ne biste trebale uživati što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelj?

"Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju", napisala je Hana.

Mi s djecom, znači, nemamo pravo napisati da želimo natrag svoj život.

Putem bloga Hani je odgovorila poznata glumica i majka Marijana Mikulić. Majka troje djece odgovorila je pisanim putem Hani, rekavši da razumije da svi mi lako pametujemo drugima. "A ona, eto, uz stalne objave fensi života, u luksuzu, s voljenim mužem, savršenim životom, kuka i piše kako jedva čeka da joj se vrati njen život. Njen normalan život. Iznad moje glave tisuću je upitnika. Mi s djecom, znači, nemamo pravo napisati da želimo natrag svoj život. Iako volimo svoju djecu više od života, i za njih smo spremni dati taj isti život. Ali znači, rodile smo, i nemamo pravo pisati da nam je teško. Pa nije samo stvar toga da smo s tom djecom po cijele dane i kuhamo, peremo, s njima gledamo crtiće i slično, pa mi je sad teško biti uopće s mojom vlastitom djecom. Pobogu je l' netko razmišlja da tu djecu treba prehraniti. Da se nešto mora i raditi, zaraditi. Imale jedno, troje ili petero, mi s djecom smo preko noći postale "sve u jedan" - majke, čistačice, kuharice, učiteljice, tete u vrtiću, koje moraju sada u isto vrijeme od doma i raditi. Pa nismo mi na plaćenom godišnjem. A u isto vrijeme pandemija, pa se ne smije nikud s tom djecom, ni van, ni na druženja", napisala je Marijana.

Dodala je na svom blogu da je presretna i zahvalna što je majka troje zdrave djece. No, jasno je, kaže, da je nekada teško. "Ali to ne znači da je uvijek lako, i ne znači da zato što netko to nema ja nemam pravo pisati o tome onako kako se ja u datum trenutku osjećam, bilo meni teško ili divno", zaključila je na svom blogu Žena Majka Glumica.

Čitajte i:

Stres na stres Marijane Mikulić: Otkazala dadilja, plač već u zrakoplovu, dojenje između predstava

Marijana Mikulić: Upoznajte našeg Jakova

Plan za prvi izlazak: Poznate dame otkrile su nam kombinacije u kojima će prošetati gradom

Strašno! Nemojte napraviti grešku koju je priznala domaća influencerica, a činile su i druge žene

Marijana Mikulić: 'Narušeno zdravlje mi se nije popravljalo dok nisam ozbiljno promijenila prehranu'

Linker
26. travanj 2024 02:54