spremna za zaokret

Glumica se tijekom blagdana suočila s istinom – jede previše nezdrave hrane, iscrpljena je i nema vremena za sebe

Drew Barrymore podijelila je iskrenu poruku o sebi te si obećala da će se usredotočiti na svoje mentalno zdravlje.

Kraj godine i vrijeme blagdana – odličan je period da rezimiramo godinu, sagledamo čime smo zadovoljni, a što bismo rado mijenjali. Ako smo svjesni svojih grešaka i imamo cilj – već smo pola posla napravili. Čini se da je slavna glumica itekako svjesna svojih grešaka, a podijelila ih je i javno.

Drew Barrymore (46) tijekom blagdana suočila se s istinom – jede previše nezdrave hrane, iscrpljena je i nema vremena za sebe. Stala je na vagu, no nezadovoljna brojkom koju pokazuje i emocijama koje trenutno osjeća, odlučila je napraviti zaokret u životu.

ČITAJTE I: Drew Barrymore otkrila ulogu o kojoj najmanje zna

Zvijezda filma 'Never Been Kissed' bila je vrlo iskrena sa svojim pratiteljima na Instagramu objavivši fotografiju vage uz žutu ljepljivu bilješku na kojoj piše: "Reci nešto ljubazno sebi".

„Wellness za mene ima golem učinak na mentalno zdravlje kojim ću se svakako više baviti u nadolazećoj godini. Iscrpljena sam poslom i nije me briga što kaže broj na vagi! Ali, osjećam se napuhnuto jer se hranim nekvalitetno, spavam premalo. Imam tjedan dana odmora i planiram ostrugati sa sebe sve što ne valja! Moram se 'resetirati'. Ovo mi je idealno vrijeme za to jer kada se vratim u svakodnevicu s obavezama oko posla i djece neću imati vremena za sebe jer, realno - većinu vremena nemamo zapravo vremena za sebe. Pa, trenutno imam vremena i želim sebi dokazati jesam li sposobna brinuti se za sebe. Zanima me kako će izgledati to moje putovanje. To se odnosi na zdravu prehranu, meditaciju, hodanje. Cilj je ostati uravnotežen što je teško usred stvarnog života”, istaknula je glumica.

image

Drew Barrymore

FOTOGRAFIJE: JASON MENDEZ AFP

Sve je to uslijedilo nedugo nakon što je gostujući na CBS This Morning otkrila kako ne pije već dvije i pol godine. Višak alkohola kaže, loše je utjecao na nju i njezin život.

ČITAJTE I: Drew Barrymore o plastičnoj kirurgiji i drogi: ‘Ne usudim se pod nož, imam jako ovisničku narav‘

Linker
18. travanj 2024 17:31