mogla bi se ‘navući‘

Drew Barrymore o plastičnoj kirurgiji i drogi: ‘Ne usudim se pod nož, imam jako ovisničku narav‘

Glumica Drew Barrymore obožava kozmetičke proizvode, zbog čega je i osnovala tvrtku Flower Beauty, no plastična kirurgija još ju uvijek ne zanima. Zahvate poput onih s botoksom uspoređuje s heroinom te ima dobar razlog zašto se drži podalje i jednog i drugog.

Glumica Drew Barrymore od najranijeg je djetinjstva dio holivudske kreme, no nikad u životu nije se podvrgnula nožu plastičnog kirurga. Zvijezda filmova "E.T." i "Charlie's Angels", u svojoj je emisiji "The Drew Barrymore Show" otkrila kako do sad nije ništa "radila" na licu te da je odlučila prihvatiti proces starenja kao nešto prirodno. "Nikad nisam dirala lice i nadam se da će tako ostati. No, nikad ne reci nikad", izjavila je.

Čitajte i: Drew Barrymore o teškom gubitku kilograma: 'Jednostavno se opustim...'

Drži se podalje plastične kirurgije zbog svoje naravi

45-godišnja glumica, koja je ujedno i osnivačica kozmetičke tvrtke Flower Beauty, izbjegava botox, facelifting i ostale popularne tretmane iz jednostavnog razloga - predobro poznaje sama sebe.

"Znam kakva sam. Imam ovisničku narav. Ako mi ubrizgaju jednu injekciju, do petka ću izgledati kao Jocelyn Wildenstein", priznala je Drew te dodala da joj je njezino lice izuzetno važno, no da ga ne namjerava zadržati "mladolikim" pod svaku cijenu.

Čitajte i: Drew Barrymore: 'Ne brinu me bore koliko drugi veliki problem s licem'

"Ostarjet ćemo, stvari će krenuti južno, i to je u redu, to je dio života. Sa svakom godinom života osjećam se humanije i ranjivije, no isto tako znam kako cijeniti svaku godinu koju mi život donese", izjavila je.

U jednom ranijem intervjuu, Drew je otkrila kako, osim plastične kirurgije, nikad nije probala ni heroin, iz istog razloga.

"Nikad nisam probala heroin, niti plastičnu kirurgiju jer imam jako ovisničku narav. Imam osjećaj da su te dvije stvari klizno tlo. Mislim da bih, kad bi probala bilo što od toga, uskoro završila mrtva". Otkrila je i kako se nada da će njezine kćeri, Frankie i Olive slijediti njezin primjer.

Linker
17. travanj 2024 16:08