Sad je službeno

Glumica se udala u tajnosti na Novu godinu: Oskarovka rekla da na privatnoj ceremoniji

Holivudska glumica i Grammyjem nagrađeni glazbenik vjenčali su se daleko od "očiju javnosti", a sretne vijesti jedva su dočekali podijeliti na popularnoj društvenoj mreži.

Holivudska glumica Halle Berry (55) udala se za američkog pjevača i tekstopisca Van Hunta (51) tijekom novogodišnjeg romantičnog bijega i podijelila sretne vijesti na Instagramu. Uz fotografije para kako stoji u kapelici za vjenčanja, Halle je napisala: "Pa, službeno je!"

Njezina vijest izazvala je "poplavu" poruka obožavatelja koji su čestitali paru i, očekivano, dobila već gotovo 300 tisuća lajkova.

Bondova djevojka ranije je podijelila sjajne fotografije s putovanja, otkrivajući svoju nevjerojatnu figuru u bikiniju.

Čitajte i: Novi početak Halle Berry! Slavna oskarovka tvrdi da je u glazbeniku konačno pronašla svoju srodnu dušu

"Danas sam osjetila sunce na svom licu i duša mi se nasmiješila... više toga, molim te 2022.! Sretna Nova godina svima."

Držeći čašu vina, zvijezda Monsters Balla dodala je: "Mrzim kad ljudi kažu da vam ne treba alkohol za zabavu! Ne trebaju vam tenisice za trčanje, ali to je.eno pomaže!"

Čitajte i: Zgodni kao Halle: Glumica otkrila kako održava formu uz dvoje djece koji su neprestano s njom doma

Dobitnica nagrade Emmy i Zlatni globus te Oscara 2002. godine za ulogu Leticije Musgrove u filmu Monster's Ball, otkrila je da ponovno izlazi u kolovozu 2020., kada je objavila zagonetnu fotografiju na kojoj se "igra" nogom s misterioznim muškarcem.

Njegov identitet konačno je podijelila mjesec dana kasnije. Naime, u rujnu 2020. je nosila majicu s natpisom "Van Hunt" i potvrdila glasine tko joj muškarac koji joj je ukrao srce. Nije pritom trebalo previše nagađati, jer je uz opis fotografije napisala: "Sada znate".

Ipak, sve još uvijek muči jedan detalj, a to je kako su se ona i četiri godine mlađi muškarac upoznali. To, naime, još uvijek nije otkrila.

Podsjetimo, nakon što se prije pet godina rastala od Oliviera Martineza, francuskog glumca s holivudskom karijerom, američka glumica do nedavno je službeno bila sama. Za to se vrijeme posvetila poslu i djeci, 12-godišnjoj Nahli iz veze s kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem te 7-godišnjem Maceu iz braka s Martinezom.

Van Hunt, inače dobitnik Grammyja, privatni život čuva kao zmija noge. Jedino što se zna je da iz bivše veze ima 19-godišnjeg sina kojeg obožava i da je trebalo proći dosta vremena da dozvoli Halle da svijetu objavi da su u vezi. S objavom o vjenčanju, očito više nije tako strog... jer, mora da je ljubav.

Linker
20. travanj 2024 02:23