U dalekoj Australiji

Goran Ivanišević u kratkim pauzama uživa na suncu: Noletov trener pokazao što radi kad ‘ne radi‘

Novak Đoković u pohodu je na svoj deveti naslov Australian Opena, a važna karika u njegovom timu je i naš nekadašnji teniski as, koji je pronašao vremena da se javi na društvenim mrežama.

Tenis je obilježio njegov život, no Goran Ivanišević voli zaigrati i golf. Trenutno boravi u Australiji, gdje je uz Novaka Đokovića, koji pokušava izboriti svoj deveti Australian Open. Prvo je teniska reprezentacija Srbije imala susret s reprezentacijom Kanade, nakon čega je uslijedio Australian Open. Ivanišević, kao Đokovićev trener, s njim je cijelo vrijeme. Brojne treninge, ali i medicinske probleme, Goran ne dijeli na društvenim mrežama, no ono što je otkrio danas je malo lakša i ljepša strana vrhunskih natjecanja.

Tako je sunčani dan u Melbourneu Ivanišević iskoristio za rekreaciju na golf terenima posjetivši Royal Melbourne Golf Club. "Fantastičan dan za odlazak na golf terene s Edom", kazao je naš sportaš te se zahvalio prijatelju koji ih je uveo u klub.

Čitajte i: Najlegendarniji citati Gorana Ivaniševića: 'Sve bih organe donirao osim mozga, svijetu ne treba još jedan ovakav luđak'

Aktivan odmor uz sport

Dva dana prije toga s članovima Đokovićeva tima, iskoristio je kratku pauzu u nakrcanom rasporedu da odu na plažu. "Trio fantastikus uživa u 90 minuta slobode i toliko potrebnom moru i suncu. Anti-stres terapija", napisao je Goran.

Novak Đoković je u pohodu na svoj deveti naslov Australian Open turnira, nakon što je u polufinalu pobijedio Aslana Karatseva - i to unatoč ozljedi mišića koja ga je zadesila. Trenutno najbolji tenisač svijeta poručio je da mu činjenica kako nikada nije izgubio finale na tom grand-slam turniru daje samopouzdanje pri čekanju finala koje će se odigrati u nedjelju - 21. veljače.

Čitajte i: U svemu zajedno! Nives i Goran Ivanišević snimili opušteni selfie i obratili se pratiteljima

Linker
20. travanj 2024 08:52