Uoči blagdana

U svemu zajedno! Nives i Goran Ivanišević snimili opušteni selfie i obratili se pratiteljima

Nakon duljeg vremena radijska voditeljica objavila je zajedničku sliku sa suprugom, što je izazvalo oduševljenje prijatelja i pratitelja koji su odmah pohvalili njihov opušten izgled.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (38) objavila je selfie sa svojim mužem, bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem (49) koji su snimili u vlastitom domu. Simpatičan i skladan par, djeluje potpuno opušteno. Nives je pored slike svojim pratiteljima uputila jednostavno pitanje. "A vi, kako ste?", napisala je.

Ova objava izazvala je veliko zanimanje i dobila više od 3500 lajkova te mnoštvo komentara. Prijatelji i pratitelji uglavnom su oduševljeni što vide par, a još draže što su raspoloženi za šalu.

Nives je proteklog tjedna na Instagramu pokazala kako se prepustila božićnom ugođaju. "Božić nikada nije previše blještav", zaključila je Nives pozirajući kraj okićene jelke okružena igračkama snjegovića i vilenjaka.

A blagdanski ugođaj nije rezerviran samo za ljude, nego i za četveronošce u njihovoj obitelji. Tako je uz sliku s božićnog tematskog fotosessiona sa samojedom Marlijem Nives kratko napisala - "ljubav".

Najveća podrška

Prije desetak dana, Nives se sjetila i majke, koja je na žalost preminula ove godine. Uz fotografiju mlade majke Vesne, na kojoj se vidi nevjerojatna sličnost između voditeljice Nives je napisala da je to njezina ‘mamasita‘. "Lude sedamdesete", kazala je voditeljica.

Nives o događajima koji su joj se izdogađali ove godine nije javno progovorila u nekom medijskom istupu, ali je svoje prijatelje i pratitelje s vremena na vrijeme obavještavala o tome kako je bolje, kako se oporavlja, da je snagu našla u obitelji. Nives i Goran su se vjenčali 2017. te su u braku dobili sina Olivera (2).

"Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim ‘cool‘ masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom", posvetila je Nives krajem ljeta romantičnu objavu svom suprugu Goranu.

Linker
12. travanj 2024 03:09